FemiMAG

Secretele unei manichiuri perfecte în sezonul cald

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vara ne-a trecut pragul și, cum sezonul cald ne așteaptă cu mult soare, temperaturi crescute, nisip și ieșiri la mare sau la piscină, nu trebuie să-ți neglijezi manichiura! În plus, dacă vrei ca unghiile tale să fie rezistente și sănătoase, ține cont de următoarele sfaturi oferite de specialiștii OPI. Iata care sunt secretele unei manichiuri perfecte în sezonul cald.

 

Ai grijă de sănătatea cuticulei

Aplicat seara, OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil previne distrugerea cuticulei și o menține hidratată. Dacă vrei să ai un aspect sănătos și îngrijit al cuticulelor, ține produsul cât mai aproape de tine, astfel încât să-l folosești în fiecare seară, înainte de culcare. Cauți o soluție pe care să o porți cu tine în bagaj? Atunci optează pentru OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go.

Protejează-ți unghiile înainte de a merge la piscină

Înainte de a merge la piscină, ia în calcul faptul că substanțele care se regăsesc în apă îți pot usca unghiile și cuticulele. Cu o seară înainte de bălăceală, aplică OPI Nail Envy Nail Strengthener pe unghia naturală sau, dacă deja ești dată cu ojă, adaugă un strat în plus de OPI Top Coat.

Nu uita să te hidratezi

Statul îndelungat cu mâinile în apă poate face unghiile să fie mai vulnerabile și, astfel, se pot rupe sau se pot exfolia. Ia o pauză de la activitățile care presupun cufundarea mâinilor în apă și încearcă să te hidratezi din plin.

Evită îngălbenirea unghiilor

Atunci când petreci prea mult timp în razele UV, unghiile se pot îngălbeni. Pentru a preveni ca manichiura ta să ajungă în această etapă, pregătește patul unghial nu cu un strat, ci cu două straturi de OPI Natural Nail Base Coat înainte de a aplica nuanța preferată de ojă. Nu uita să aplici factorul de protecție pe mâini și picioare!

Optează pentru o manichiură gel

Similar părului, unghiile absorb apa. Dacă îți petreci timpul la mare sau la piscină și vrei ca manichiura ta să reziste cât mai mult timp, optează la salon pentru o manichiură OPI GelColor. Aceasta rezistă trei săptămâni și oferă un aspect impecabil mâinilor tale.

Păstrează o manichiură fresh

Cel mai bun mod de a păstra o manichiură fresh, mai ales dacă vacanța ta presupune multe activități, este să aplici constant RapiDry Top Coat. În doar 60 de secunde te poți bucura de o manichiură fără cusur.

Lasă un răspuns

Pin It