HealthMAG

La Băile Govora, copiii petrec cea mai frumoasă vacanță!

Pinterest LinkedIn Tumblr

După zilele reci și mohorâte care parcă nu se mai termină, iată că primăvara și-a intrat în drepturi. Însă, pe cât de așteptată e, primăvara nu este întotdeauna însoțită de cele mai bune vești în ceea ce privește sănătatea. Se știe, odată cu sosirea primăverii, cresc și problemele respiratorii, atât cele ușoare, cât și cele mai complicate, în special în rândul vârstnicilor și al copiilor. Tu știi unde pot petrece copiii cea mai frumoasă vacanță?

 

De aceea, uneori, veștile legate de starea de sănătate a copiilor nu sunt cele mai bune. Condițiile preexistente, cum ar fi astmul, pot crește riscul ca cei mici să fie susceptibili la polen și alergeni care, odată cu sosirea sezonului de primăvară, cresc dramatic în aer.

La Băile Govora, copiii petrec cea mai frumoasă vacanță!

Și astfel, constatăm că sunt din ce în ce mai mulți copilași bolnavi de bronșite, bronșiolite, viroze respiratorii și chiar astm. Aceste probleme respiratorii care apar la copii odată cu schimbarea anotimpului, până la sindromul de apnee obstructivă în somn, toate dau bătăi de cap părinților și personalului medical.

Însă, patologia care îi îngrijorează cel mai mult pe părinți este bronșiolita. Aceasta afectează în mod special copiii cu vârsta sub un an  și este cauzată de virusul sincițial respirator. Se poate spune, într-adevăr, că bronșiolita este prima cauză a spitalizării în primul an de viață.

Ce putem face pentru a proteja sănătatea copiilor? Există variante naturale de tratament?

Ei bine, da, la Băile Govora, copii de toate vârstele își pot găsi alinarea. În acest loc binecuvântat, calitatea aerului şi a apelor minerale folosite pentru inhaloterapie oferă o alternativă terapeutică soluțiilor medicamentoase, clasice. Copiii au parte de toată atenția și îngrijirea, iar la final, aceștia pleacă acasă fericiți și cu o stare de sănătate îmbunătățită.

De ce la Băile Govora?  Pentru că aici se află una din cele mai bogate stațiuni din România și Europa în ape iodurate și bromurate de origine organică, iar factorii naturali de cură sunt:

  • ape de mare concentrație iodurate și bromurate, sulfuroase, hipertone;
  • ape sulfuroase, hipertone;
  • ape bicarbonate, sulfuroase, sodice, calcice, hipone;
  • ape minerale pentru crenoterapie;
  • climat continental cu influență mediteraneană, umiditate relativ constantă, temperaturi fără valori extreme și usoară încărcare cu polenuri.

La Băile Govora, tratăm cu grijă și atenție afecțiunile respiratorii

Combinând factorii de mediu cu proprietățile apelor vindecătoare din zonă, în baza de tratament a Hotelului Palace Băile Govora, atât copiii, cât și adulții pot beneficia de cele mai bune proceduri de inhaloterapie (ultrasonoaerosoli, inhalaţii, pulverizaţii), proceduri de bronhodilatație, urmate de cură de teren pe trasee stabilite, kinetoterapie și hidrokinetoterapie. Aici, au prioritate la tratament în special indicațiile terapeutice din sfera ORL:

  • afecțiuni respiratorii (persoanele expuse la noxe respiratorii, persoanele cu frecvente pneumopatii microbiene sau virotice, astmul alergic, bronșitele și traheobronșitele cronice, bronsiectazia, scleroenfizemul pulmonar);
  • afecțiuni otorinolaringologice (rinosinuzite cronice catarale și supurate).

La Govora, primăvara e ca o poveste! Fii parte din ea!

Alegând un sejur pentru tine și familia ta la Băile Govora, veți putea beneficia și de aerul puternic ionizat şi cu încărcătură bogată în ioni negativi cu efect bronhodilatator şi relaxant psihic din zona parcului şi a izvoarelor. Totodată, trebuie să știi că întreg procesul unei cure balneare este recomandat și atent supravegheat de medici primari balneologi, asistenți medicali de specialitate, fiziokinetoterapeuți și maseori. Toate acestea pentru ca tu și cei dragi ție să vă bucurați de tot confortul și de cel mai bun tratament, fără niciun fel de stres.

De aceea, cu grijă pentru sănătatea ta am pregătit pachetul „Răsfăț și revitalizare la Hotel Palace”. Acesta cuprinde 5 nopți de cazare cu mic dejun inclus, demipensiune (mic dejun – bufet suedez și cină)/pers, examinare medicală de specialitate, 5 zile cură balneo.

Atenție, special pentru tine am inclus și un cadou: o ședință de Herbal Sauna – BONUS! De asemenea, beneficiezi de acces în zona SPA, dar și alte surprize: poți alege și vouchere gratuite cu o extra experiență la SALINA Ocnele Mari, ECVESTRIA RANCH (Ocnele Mari) și MĂNĂSTIREA BISTRIȚA Horezu sau o demonstrație de OLĂRIT cu Maestrul Mihai Biscu.

Prețul pachetului: 1855 de lei/ pers/ cazare în cameră dublă și 2065 lei/pers/ cazare în cameră single – 2065 lei/ sejur.

Sună bine, nu-i așa? Hai și tu la Hotel Palace Băile Govora ca să profiți de spa, relaxare și tratamentele balneare vindecătoare!

Rezervări la : palace@bailegovora.ro, 0250 770 070

Pentru mai multe informații vizitează pagina: www.hotelpalacegovora.ro

 

Lasă un răspuns

Pin It