FemiMAG

Produse pe care să le folosești pentru un păr perfect după uscarea naturală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poate că nu ai suficient timp la dispoziție, este prea cald afară sau părul tău are nevoie de o pauză… uneori ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să îți usuci părul cu foehn-ul. Dacă lași părul să se usuce natural, nu trebuie să te preocupe faptul că nu te vei mai bucura de coafura preferată. Cu produsele potrivite, poți obține cea mai bună textură naturală, fără să mai folosești instrumente de styling. Așa se obține pentru un păr perfect după uscarea naturală.

Trebuie doar să știi exact ce produse ți se potrivesc și, mai ales, ce îți dorești să obții: de la volum, la un aspect drept sau bucle fără fire rebele.

Ce produse să folosești pentru uscarea naturală a părului?

Folosește un spray ușor de fixare

Produsul potrivit depinde foarte mult de rezultatul după care tânjești. Vrei să lupți împotriva firelor rebele și a aspectului electrizant, dar și să menții o textură naturală? Atunci optează pentru balsamul NutriCurls Milky Waves, care oferă strălucire și definește delicat firul de păr. Dacă vrei un aspect chic ca de surfer, optează pentru un spray cu sare precum EIMI Ocean Spritz.”, recomandă Ionela Chiriac, stilist Wella Professionals.

Produse pe care să le folosești pentru un păr perfect după uscarea naturală

Iată cum să-ți stilizezi părul: Dacă aplici Milky Waves, aplică-l pe părul deja spălat cu șampon, pe vârfuri și lungimi. Piaptănă părul pentru a distribui produsul, apoi lasă părul să se usuce singur. Dacă vrei bucle lejere, aplică EIMI Ocean Spritz și strânge ușor părul în palmă, pentru a avea mai mult control asupra buclelor.

Cum usuci natural părul creț?

Folosește creme și spume pentru definirea buclelor

În cazul părului creț sau al buclelor, acestea au nevoie de hidratare și definire. Folosește un gel cremă precum EIMI Curl Shaper sau EIMI Boost Bounce pentru mai mult volum.

Iată cum să-ți stilizezi părul: Aplică o cantitate generoasă de produs pe părul umed, de la rădăcină spre vârfuri. Secționează părul înainte, pentru a te asigura că aplici produsul peste tot, iar mai apoi folosește un tricou de bumbac pentru a evita efectul electrizant. Poți aplica o cantitate mică de NutriCurls Curlixir Balm pe mâini, înainte ca părul să se usuce și să-l aplici la vârfuri.

Cum usuci părul deteriorat?

Folosește un balsam de netezire

Părul uscat și deteriorat are nevoie de multă hidratare între spălări, iar dacă renunți la folosirea surselor de căldură, cu atât mai bine. Optează pentru un tratament leave-in precum Nutri-Enrich Wonder Balm, pentru că oferă strălucire, mai multă mișcare firului de păr și se simte mai neted.

Iată cum să-ți stilizezi părul: „Înainte de a ajunge la stadiul de uscare, asigură-te că ai urmat rutina de hidratare încă din duș. Spală părul cu șamponul Nutri-Enrich Deep Nourishing, iar mai apoi aplică balsamul Deep Nourishing, iar masca Deep Nourishing este esențială în fiecare săptămână. După ce usuci părul cu prosopul, piaptănă-l delicat pentru a-l descurca, apoi aplică Wonder Balm pe lungimi și vârfuri și lasă părul să se usuce natural.”, sfătuiește stilistul.

Cum usuci părul subțire și fără volum?

Folosește spray-uri sau spume pentru volum

Pentru părul subțire și fără volum secretul stă în produsele care ajută la obținere volumului. Poți aplica la rădăcină EIMI Root Shoot, iar mai apoi INVIGO Volume Boost Uplifting Care Spray.

Iată cum să-ți stilizezi părul: În primul rând, aplică EIMI Root Shoot direct la rădăcini, iar mai apoi masează produsul. Aplică mai apoi Uplifting Care Spray pe lungimi și vârfuri și lasă părul să se usuce pentru a obține volumul dorit. Pentru mai mult volum poți folosi bigudiuri.

Lasă un răspuns

Pin It