FemiMAG

OPI lansează colecția OPI lansează colecția OPI Barbie the Movie, sufletul păpușii Barbie transpus în lacuri de unghii viu colorateOPI Barbie the Movie, sufletul păpușii Barbie transpus în lacuri de unghii viu colorate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Având ca inspirație mult-așteptatul film Barbie al Gretei Gerwig, OPI se alătură Warner Bros. și Mattel pentru a aduce de pe marile ecrane în lumea reală celebra păpușă Barbie, printr-o nouă colecție în ediție limitată OPIBarbie the Movie.

 

Cele nouă nuanțe OPIBarbie the Movie sunt vesele ziua în lumina soarelui și pline de energie pe timpul nopții. Culorile pot fi purtate zilnic indiferent de ocazie, iar numele acestora, create împreună cu regizorul și scriitorul Gerwig, evocă întreaga energie a filmului.

OPI lansează colecția OPI lansează colecția OPI Barbie the Movie

Iubitorii manichiurilor la modă pot îsează colecția OPI Barbie the Moviembrățișa noua modă Barbie cu patru nuanțe cremoase de roz ce oferă un finish metalic și o nuanță îndrăzneață, saturată, de magenta. Alături de rozurile semnătură, colecția OPIBarbie the Movie include și trei culori luminoase precum galbenul lămâilor coapte, albastrul cerului și strălucitorul baby blue. Pentru extra luciu și mai multă distracție, acestor nuanțe vibrante li s-au mai adăugat alte două tonuri strălucitoare, cu sclipici iridescent, argintiu și particule metalice de roz.

Suntem încântați de parteneriatul OPI cu Warner Bros. și Mattel pentru această colecție. Barbie reprezintă împuternicire și incluziune, valorile de suflet ale brandului OPI,” declară Suzi Weiss-Fischmann, Co-fondator și Brand Ambasador OPI. “Atunci când porți nuanța OPI potrivită pentru o anumită stare sau un anumit moment, ești pregătit pentru a face orice îți dorești. Iar când vine vorba despre culori care să exprime starea ta de spirit, nu există limite.

Rozul este esențial în modă și în lumea frumuseții, iar vedeta colecției OPIBarbie the Movie este nuanța Hi Barbie! reprezentând o frază celebră în filmul Barbie, care face deja furori în toată lumea.” adaugă Jill Bartoshevich, Director Global Color Equity. “Nota nostalgică ne oferă o senzație de evadare din cotidian prin intermediul unei palete variate de nuanțe vesele.”

 

Nuanțele OPI Barbie the Movie sunt:

 

Bon Voyage to Reality!

Poți lăsa totul în urmă purtând acest nude roze cremos.

 

Every Night is Girls Night

Barbie este sufletul petrecerii și datorită acestei nuanțe cu sclipici iridescent.

Best Day Ever

Fiecare zi este perfectă atunci când porți un roz sclipitor perfect!

Feel the Magic

Vino să simți magia unui roz profund și cremos.

 

Welcome to Barbie Land!

Un roz de vis, strălucitor, ideal pentru o ocazie specială.

Hi Barbie!

Un roz cremos atât de… Barbie!

Hi Ken!

Încearcă această nuanță de galben, perfectă pentru acest sezon.

Yay Space!

Un baby blue strălucitor care atrage toate privirile.

My Job is Beach

Un albastru care te duce cu gândul direct pe plajă.

Lacurile clasice OPI Nail Lacquer au la bază o formulă bogată, cu un conținut ridicat de pigment, pentru o aplicare uniformă, fără dungi și oferă o purtare impecabilă timp de până la șapte zile atunci când sunt aplicate conform protocolului unui serviciu profesional.

 

Pentru mai multe informații urmărește-ne pe rețelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania              https://www.instagram.com/opi_romania/

 

 

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial     https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

 

 

TIK TOK                       https://www.tiktok.com/@opi_romania

Lasă un răspuns

Pin It