FemiMAG

În aprilie, Vastint România lansează #pauzaDeFapteBune – O invitație la solidaritate și salvare de vieți prin donarea de sânge

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 17 aprilie, în al doilea an consecutiv, Vastint România în parteneriat cu Grupul Digi (Digi24, Digi FM și ProFM), ia #pauzaDeFapteBune și se unesc pentru o cauză nobilă. Te invităm să te alături acestei inițiative  într-o pauză de cafea. Alege să dăruiești sânge și salvează vieți!

Anul trecut, Vastint România a fost prima companie privată care s-a alăturat campaniei naționale de responsabilitate civică inițiată de Digi24, intitulată “Avem același sânge”.

În aprilie, Vastint România lansează #pauzaDeFapteBune

Pe 17 aprilie, te așteptăm alături de noi, la Business Garden Bucharest, acolo unde se va muta o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină București. Hai în ”Pauza de fapte bune”! Alătură-te maratonului nostru de 8 ore pentru viață, speranță și salvarea celor aflați în secțiile de terapie intensivă. Împreună putem lumina sărbătorile pascale ale celor aflați în nevoie.

Dăruiește sânge în #pauzaDeFapteBune

Și anul acesta, Vastint România își propune să atragă un număr cât mai mare de donatori care vor să dăruiască o parte din sângele lor pentru supraviețuirea altora mai puțin norocoși. Cererea de sânge este imensă și fiecare donare este crucială pentru susținerea spitalelor și a celor care au nevoie de transfuzii.

La jumătatea lunii aprilie, cu două săptămâni înainte de Paște, Vastint România în colaborare cu grupul Digi, invită colaboratorii și angajații din clădirile de birouri să fie mai generoși și să doneze sânge.

”Ne bucurăm să putem anunța o a doua ediție a campaniei Avem același sânge organizată în cadrul proiectului Business Garden Bucharest. Ca urmare a succesului campaniei din luna decembrie a anului trecut și a reacției pozitive a comunității Business Garden, am ajuns la concluzia că nu trebuie să fie un eveniment singular, ci unul pilot”, punctează Sorin Macovei, Director Comercial Vastint România.

”Ne propunem astfel să continuăm parteneriatul cu Grupul Digi, organizând în această lună o nouă campanie de donare sânge. Putem face mai mult de atât, astfel că sub umbrela denumită #pauzaDeFapteBune, urmează să invităm comunitatea Business Garden Bucharest să fie parte activă dintr-o serie de proiecte și evenimente cu impact pozitiv în societate. Îi invităm cu drag să ne fie alături și pe 17 aprilie, în acest nou demers, în aceeași locație ca și anul trecut.”, adaugă reprezentantul Vastint România.

Ia pauza de fapte bune

Alătură-te și tu pentru a salva 3 vieți în timpul pauzei de cafea. Crede în puterea faptelor bune și donează sânge, pentru că acesta este singurul medicament ce nu poate fi cumpărat. Astăzi, donarea de sânge reprezintă un gest esențial pentru salvarea vieților. Nu mai este necesară anularea operațiilor din lipsă de sânge, iar viețile nu trebuie să fie în pericol din cauza insuficienței stocurilor din spitale.

Anul trecut, Vastint România s-a alăturat grupului Digi în campania de donare de sânge, manifestând dorința de a contribui la schimbarea mentalităților și de a oferi un sprijin valoros. Angajamentul continuă și în acest an.

Fii mai bun și mai darnic

„Avem același sânge” este cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Proiectul stației Digi24 a debutat pe 1 Decembrie 2022, reușind ca până acum să mobilizeze un număr de 5000 de donatori din 19 județe.

Anul acesta, în prag de Paște, te îndemnăm să fii generos și să dăruiești viață. Acțiunea de donare de sânge nu aduce doar beneficii morale, ci și unele extrem de utile în viața de zi cu zi. De anul acesta, valoarea tichetelor de donare a crescut la 280 de lei, la care se adaugă o zi liberă la locul de muncă, precum și reducere la transportul în comun. În plus, te vei bucura de un set de analize gratuite.

Pe lângă aceste avantaje, donarea de sânge aduce beneficii și pentru sănătatea ta. Un singur donator poate salva 3 vieți prin donarea a 450 de ml de sânge. Acest proces este realizat de personalul medical specializat, garantându-ți verificări medicale regulate și o îmbunătățire a stării generale de sănătate.

Cine poate fi donator? Oricine, cu vârsta peste 18 ani și cu o greutate minimă de 50 de kilograme. Este necesar să ai sub 60 de ani și să nu suferi de boli cronice, precum și să nu fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni. Este o oportunitate pentru oricine dorește să facă un dar special în această perioadă de sărbători și să aducă un zâmbet pe chipurile celor în nevoie.

Te așteptăm pe 17 aprilie, de la ora 08.30, la Business Garden Bucharest, clădirea A, Calea Plevnei nr. 150.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It