FemiMAG

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vrei să știi cum i-ai putea oferi părului mai multă strălucire? Află că acest lucru este posibil și se poate face în doar câțiva pași. Tu stii cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

  1. Progreamează-te la salon pentru un glossing

Serviciile de glossing oferă instant strălucire și îmbunătățesc tonurile firului de păr. Acestea reprezintă o variantă mai subtilă față de tradiționalul vopsit, mai rapidă și mai focusată,  ceea ce-ți permite să obții maximum de strălucire chiar în pauza de masă.

  1. Optează pentru glossing acasă

Poți opta pentru acest serviciu de strălucire chiar și acasă, dacă mizezi pe ajutorul măștii Color Fresh Mask. Așa bifezi mai multă luminozitate, în doar 10 minute. Din fericire, acest produs este disponibil în 11 nuanțe, de la blond natural, roșcat și brunet, până la tonuri vibrante. Odată ce ai ales nuanța de care ai nevoie, aplic-o pe părul spălat, las-o să acționeze timp de 10 minute, apoi clătește.

  1. Ai grijă de sănătatea scalpului

Un păr sănătos începe cu un scalp sănătos. Ai nevoie de produse care îndepărtează impuritățile și mai ales care au grijă de sensibilitatea scalpului. Optează pentru INVIGO Aqua Pure Purifying Shampoo, iar dacă ai un scalp uleios, optează pentru INVIGO Refresh Revitalizing Shampoo. Dacă te confrunți cu mătreață, optează pentru INVIGO Clean Scalp Anti-Dandruff Shampoo.

  1. Clătește părul cu apă rece

”Atunci când clătești părul la finalul spălării, desigur, după ce ai aplicat balsamul sau gloss-ul de păr, alege apa rece. De ce? Apa rece închide cuticula firului de păr și permite obținerea unui aspect strălucitor”, ne explică Cristina Scrisu, stilist Wella Professionals.

  1. Usucă părul cu aer rece

Atunci când îți usuci părul, optează pentru o temperatură redusă. În felul acesta, vei obține un păr strălucitor și mai puțin electrizat.

  1. Hidratează firul de păr de la rădăcină spre vârfuri

Așa cum pielea are nevoie de hidratare pentru un aspect sănătos, la fel se întâmplă și în cazul părului. Optează pentru măștile tratament precum Color Fresh Mask și aplic-o cel puțin o dată pe săptămână, alegând o formulă care se potrivește texturii părului tău. Pentru păr ondulat și creț alege NutriCurls Deep Tratement for Waves & Curls. În felul acesta obții mai multă strălucire și difinire în mai puțin de cinci minute.

Masca Fusion Intense Repair Mask  este ideală pentru părul deteriorat pentru că reintroduce fibrele în firul de păr. Pentru părul subțire optează pentru INVIGO Volume Boost Crystal Mask.

  1. Folosește protecție termică

te întrebi de ce părul tău este uscat și deteriorat, află că sursele de cărldură sunt de vină. Expunerea la instrumentele de styling, la razele UV și temperaturile crescute duc la estomparea culorii și deteriorarea firului de păr. Folosește EIMI Thermal Image, deoarece acționează ca un scut asupra firului de păr. De asemenea, INVIGO Sun UV Hair Protection Spray protejează părul de razele soarelui.

  1. Folosește un spray pentru luminozitate

Vrei mai multă strălucire? Optează pentru EIMI Oil Spritz pentru mai multă hidratare și mai multă strălucire. Dacă ai părul subțire, poți opta pentru EIMI Glam Mist pentru a proteja părul de efectele umidității și a razelor UV.

Lasă un răspuns

Pin It