FemiMAG

Cum aplici OPI Infinite Shine pentru a avea parte de strălucire virtual infinită pe unghiile tale?

Pinterest LinkedIn Tumblr

 A fost odată un vis împlinit și o manichiură perfectă. Apoi, dintr-o dată, ai descoperit porțiuni ciobite. Îți sună cunoscut? Acestea sunt mici drame zilnice care pot fi evitate cu câteva obiceiuri bune și un profesionist alături, care să aibă grijă de mâinile tale și să-ți ofere cele mai bune sfaturi. Tu știi cum aplici OPI Infinite Shine pentru a avea parte de strălucire virtual infinită pe unghiile tale?

Manichiura este un tratament de înfrumusețare care constă în modelarea, finisarea și curățarea unghiilor. Și nu doar atât! Este și un aliat excelent în menținerea unghiilor sănătoase și puternice. Un tratament esențial pentru a crea o reconstrucție perfectă și de lungă durată a unghiilor.

A obține manichiura perfectă este mai ușor decât crezi!

3 pași sunt suficienți pentru a obține cel mai bun rezultat cu un efort minim.

OPI Infinite Shine este un sistem alcătuit din 3 pași care îți sigură o manichiură perfectă și strălucitoare cu o durată de până la 11 zile. În plus, aceasta se îndepărtează ușor, prin ștergere cu solvent, și nu are nevoie de lampa LED, cum se întâmplă la manichiurile cu gel. Este practic prima alegere pentru o femeie modernă care are nevoie de siguranță și perfecțiune pe unghii, comoditate în aplicare și de versatilitate cromatică, dar care, totodată, este expusă unui număr de solicitări care pun în pericol această siguranță în fiecare zi (tastaturi, gătit, activități cu copiii etc).”, explică Diana Marandiuc, Education Manager OPi.

Sistemul OPI Infinite Shine are 3 pași:

  • 1 prime
  • 2 color
  • 3 gloss

Cum aplici OPI Infinite Shine pentru a avea parte de strălucire virtual infinită pe unghiile tale?

Atuul acestuia? Principalul lui avantaj este că este la fel de ușor de aplicat cum este și oja tradițională, dar are rezistența sistemelor bazate pe gel sau acryl.

Cum poți beneficia de Sistemul OPI Infinite Shine?

Pentru asta ai nevoie de:

  • OPI Infinite Shine ProStay Primer
  • OPI Infinite Shine Color
  • OPI Infinite Shine ProStay Gloss
  • OPI ProSpa Nail and Cuticle Oil

Pasul 1 

Curăță unghiile, aranjează cuticulele și apoi aplică un strat subțire de OPI Infinite Shine ProStay Primer. Acoperă toată suprafața unghiei, dar nu inunda cuticulele. Lasă să se usuce 1-2 minute.”, este sfatul stilistului.

În plus, orice manichiură și orice tip de unghie au nevoie de primer. Acesta asigură aderența lacului pe unghia ta naturală. În funcție de particularitățile unghiei tale naturale vei putea alege și primerul potrivit. Iată ce îți oferă OPI:

Putere: Strengthening Nail Primer conține ulei de floare de lotus, extract de bambus și keratină hidrolizată. Combinate, aceste trei ingrediente vor proteja unghia de măcinare, ciobire, rupere, exfoliere – conferă rezistență unghiilor moi și fragile și le permite să crească. Acest primer este destinat celor care știu că unghiile lor se află în pericol de rupere sau alte pericole mecanice.

Textură: Conditioning Nail Primer conține ulei din floare de lotus, extract de bambus și din semințe de baobab. Un aspect important: Extractul din semințe de baobab hidratează unghia, îi conferă o textură netedă și agreabilă și un aspect tânăr după ce lacul este îndepărtat. De asemenea, și acest primer apără unghia de pericolele mecanice.

       Corecție: Ridge Filler Nail Primer are funcția de a umple striațiile unghiei, conferindu-i un aspect mai neted și uniform. Ingredientele de bază sunt uleiul de floare de lotus, extractul de bambus și uleiul de moringa.

Strălucire: Brightening Nail Primer albește imediat unghiile și le face să strălucească, devenind astfel cea mai bună bază pentru orice lac colorat. Conține ingrediente pe bază de citrice, cum este extractul de floare de lămâi și lime, alături de uleiul de floare de lotus și extractul de bambus. Ingredientele pe bază de citrice ajută la corectarea petelor vizibile sau a altor discolorații ale unghiei naturale.

Pasul 2

Alege culoarea dorită și aplică un strat subțire de lac, pe toată suprafața unghiei, de la mijloc spre laterale, în final acoperind și vârful unghiei. Lasă să se usuce 1-2 minute, apoi aplică al doilea strat și lasă din nou să se usuce timp de 1-2 minute.”, recomandă stilistul OPI.

Pasul 3

Aplică un strat subțire de Infinite ProShine Gloss pe toată suprafața lăcuită, inclusiv pe vârful și pe marginea exterioară a unghiei. Toată manichiura se va usca în 5 minute – adică după 5 minute o poți atinge – însă complet se va usca numai după 20 de minute. Pentru cele mai bune rezultate se recomandă aplicarea în aer liber.”, adaugă Diana Marandiuc.

 

Și nu uita! Înainte de a pleca de la salon, cumpără-ți nuanța, preferată pentru a putea face și acasă unele ajustări necesare și pentru a prelungi durata manichiurii.

Lasă un răspuns

Pin It