FemiMAG

APIVITA lansează 5 Action Ser de ochi cu extract de crin alb: îngrijire avansată pentru frumusețea ochilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

În căutarea unei soluții eficiente pentru îngrijirea pielii delicate din jurul ochilor, APIVITA lansează 5 Action Ser de ochi cu extract de crin alb – un produs inovator ce oferă  îngrijire avansată bazată pe ingrediente naturale. Testat dermatologic și oftalmologic, acest ser reprezintă o alegere inteligentă pentru bărbații și femeile de toate vârstele, care doresc să lupte împotriva problemelor estetice precum ridurile, cearcănele, ochi umflați și uscăciunea pielii.

Ingrediente naturale pentru o frumusețe autentică

Extractele de crin alb și ginseng sunt adevăratele staruri ale acestui ser. Cu o putere remarcabilă de diminuare a imperfecțiunilor pielii din jurul ochilor, aceste ingrediente au  efect antiinflamator și lipolitic. Ele devin astfel esențiale în combaterea aspectului obosit al tenului. Grație lor, pielea devine mai fermă, adâncimea ridurilor si liniilor fine din jurul ochilor este diminuată, cearcănele sunt reduse, aspectul de pleoapă căzută este îmbunătățit, iar conturul ochilor este mai hidratat.

Cooper este un alt ingredient cheie în formula noului produs APIVITA. El contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor, oferind pielii fermitate și elasticitate. Vitalitatea fibroblastului, esențial pentru producția de colagen și elastină, este stimulată, ceea ce contribuie la o piele mai tânără și mai suplă.

Protecție și hidratare cu ingrediente naturale

Extractul patentat de propolis adaugă un beneficiu suplimentar noului produs APIVITA. Cu puternice proprietăți antioxidante, acesta protejează de efectele nocive ale stresului oxidativ și luptă împotriva îmbătrânirii premature. Astfel, pielea din jurul ochilor este menținută într-o stare optimă de sănătate și tinerețe.

Pentru hidratare intensă, serul utilizează extract de aloe, miere, pantenol și oligozaharide din acid hialuronic, toate acestea fiind recunoscute pentru abilitatea lor de a menține pielea hidratată și de îmbunătățire a texturii pielii. Și ca un ultim atuu: APIVITA a înlocuit apa din ser cu o infuzie dintr-o combinație de 3 specii de ceai de munte grecesc, recunoscute pentru puternicele lor proprietăți antioxidante, fotoprotectoare și hidratante.

Aplicare corectă pentru rezultate optime

Pentru a obține cele mai bune rezultate, ține cont de aceste sfaturi esențiale:

  • Folosește la aplicare vârful degetului inelar: el are mai puțină forță și este ideal pentru zona delicată din jurul ochilor;
  • Masaj concentric: pentru ridurile mai adânci, masează delicat, circular, pe toată lungimea lor;
  • Drenaj limfatic pentru ochii umflați: cu degetele arătătoare realizează un drenaj limfatic ușor pe zona umflată;
  • Masează și zona pleoapelor: folosind mișcări blânde, glisează degetele de-a lungul pleoapelor spre tâmple;
  • Consumă suficientă apă: în cazul cearcănelor (nu vorbim despre petele hiperpigmentare), consumul adecvat de apă contribuie semnificativ la diminuarea acestora.

O opțiune naturală și completă

Serul pentru ochi 5 ACTION de la APIVITA reprezintă opțiunea ideală pentru îngrijirea ochilor. Cu ingrediente naturale de proveniență organică, fără parabeni, silicon, uleiuri minerale sau parfum, el reprezintă un partener de încredere în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și a problemelor inestetice din zona ochilor. Aplicat dimineața și seara, poate fi inclus cu încredere în rutina de îngrijire a pielii și poate servi chiar și ca bază pentru machiaj.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It