FemiMAG

5 motive pentru care să folosești apa termală în rutina ta de frumusețe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Apa termală Uriage nu este o apă oarecare, ci este o apă termală cu efecte miraculoase pentru ten. Emblema brandului dermatocosmetic care îi poartă numele, Uriage are în spate o istorie de peste 200 de ani de vindecare și tratament. Iată 5 motive pentru care să folosești apa termală în rutina ta de frumusețe.

 

Mai mult decât atât: de mai bine de 30 de ani, brandul Uriage se remarcă prin inovație în domeniul îngrijirii pielii, în toți acești ani dedicându-se cercetării dermatocosmetice cu rezultate pe măsură: peste 23 de brevete exclusive pentru toate tipurile de piele.

De ce este atât de specială apa termală Uriage?

Apa termală Uriage provine din Alpii Francezi și are proprietăți unice: este cea mai bogată apă termală în minerale și oligoelemente, cu o concentrație de 11000 mg/L. Cu un ingredient unic, activ și fără precedent în istoria curativă dermatologică, apa termală Uriage

este izotonică, hidratantă, reface bariera cutanată, vindecă, neutralizează radicalii liberi și calmează iritațiile. De asemenea, îngrijește și susține sănătatea tenului în fiecare zi, motiv pentru care poate fi folosită cu regularitate în rutina cotidiană de frumusețe.

Secretele apei termale Uriage

Ploaia care cade în Alpii Francezi este filtrată timp de 75 de ani prin 8 șisturi cristaline, până la o altitudine de 420 m, și îmbogățită cu minerale și oligoelemente – calciu, sodiu, zinc, cupru, clor, siliciu, magneziu, potasiu, mangan – apoi izvorăște în inima satului Uriage-les-Bains, lângă Grenoble. Datorită acestor ingrediente, bariera cutanată este întărită, pielea devine mai protejată și mai hidratată, ceea ce o recomandă în afecțiunile dermatologice, reumatologice, ORL și, desigur, în tratamentele spa sau chiar în tratamentele post-cancer.

În concluzie, această apă miraculoasă este ideală pentru toate tipurile de piele, pentru toate vârstele și pentru toate nevoile!

 Iată 5 motive pentru care să folosești în rutina ta de frumusețe apa termală Uriage:

Bază pentru machiaj

Odată ce vei testa acest produs, pielea îți va fi recunoscătoare, iar oglinda îți va confirma de îndată acest lucru. La o simplă privire, vei observa cât de hidratat este tenul tău, și asta grație compoziției unice și bogate în minerale a apei termale Uriage. Totodată, această apă specială și blândă îi va oferi pielii tale un efect de liniștire cu ajutorul sărurilor de calciu și magneziu pe care le conține și o va proteja datorită acțiunii siliciului care întărește filmul hidrolipidic al pielii. Cu alte cuvinte, pielea va fi mai hidratată cu până la 32% mai mult în decurs de o oră de la utilizarea produsului. Te întrebi cum sunt posibile toate aceste beneficii? Ei bine, responsabil de toate acestea este Centrul Teral care este localizat în inima Alpilor Francezi, într-un mediu lipsit de poluare.

Oferă confort și este ideală pentru îngrijirea zilnică

       O putem folosi după epilat, după demachiere, peste machiaj, pentru un plus de hidratare sau pur și simplu pentru răcorire și calmarea iritațiilor ce pot apărea în orice anotimp. Mai mult, apa termală Uriage limitează degradarea celulară a ADN-ului după expunerea la razele UV. O regăsim și în Esența termală Eau Thermale, care, în plus, este îmbogățită cu calciu și magneziu, cu inulina (un prebiotic ce reechilibrează microbiomul pielii), cu extractul de arbore de mătase, ce crește luminozitatea, cu acid hialuronic, pentru a umple ridurile și a reda hidratarea. Esența termală este produsul hibrid perfect între o esență, un ser și o cremă hidratantă și este extrem de simplu de folosit: se aplică 3 picături în palme și se întinde pe față, începând din centru spre exterior.

Hidratează și menține machiajul în orice condiții, în special vara

Menținerea hidratării este esențială atât pentru păstrarea pielii catifelate, strălucitoare, cât și pentru a da rezistență machiajului. Ba chiar și bronzul va dura mai mult pe o piele bine hidratată și protejată de soare.

Uriage nu uită de sănătatea pielii pe tot parcursul anului!     

       Expunerea la soare se face pe tot parcursul anului, nu doar pe timpul verii, motiv pentru care trebuie să avem grijă de pielea noastră pentru a evita apariția arsurilor, îmbătrânirii prematur, petelor pigmentare și a altor probleme de sănătate. Chiar dacă este înnorat afară sau ceață, 80% din razele UV pot pătrunde, iar expunerea la razele UVA are loc atât prin reflexie, cât și la umbră. Să nu uităm că anual sunt depistate 10.000 de cazuri noi de melanom.

E adevărat că iarna nu este cald, însă razele UV acționează, mai ales cele UVA, pe care nu le simțim pentru că nu produc căldură, dar ele pătrund adânc în piele și fac deteriorează ADN-ul celular cauzând fotoîmbătrânirea. Deși considerăm că ne expunem la soare doar în vacanțe, de fapt, 70% din timpul de expunere are loc în afara acestora! Nici norii sau ceața nu opresc razele UV. Ele ajung nestingherite pe suprafața pielii și de multe ori observăm că ne-am bronzat fără să fi stat la plajă, chiar într-o zi mohorâtă. Umbrela nu ne protejează nici ea perfect, pentru că razele UVA, cele care sunt cele mai periculoase, ajung pe piele prin reflexie și ne putem arde stând la umbră.

Hidratarea și protecția solară trebuie să meargă mână-n mână pentru a ne păstra pielea tânără și luminoasă cât mai mult timp!

Protejează împotriva stresului oxidativ și previne fotoîmbătrânirea

Noua formulă protejează împotriva stresului oxidativ cauzat de razele UV, previne

fotoîmbătrânirea cauzată de razele UV și lumina albastră, limitează penetrarea filtrelor în epidermă și optimizează protecția solară. În plus, are un efect antioxidant și o acțiune anti-deshidratare.

 

BONUS: Apa termală Uriage este potrivită pentru toată familia și, mai ales, pentru orice situație, fie că ești la piscină, în oraș, la munte, în grădină sau la mare. Are grijă doar de pielea ta, ci și de planetă, ambalajele fiind 100% reciclabile.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It