EscapadeMAG

Vacanța ta Spa perfectă de Paște: Sf. Constantin și Elena

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe malul Mării Negre, la doar 8 kilometri de Varna și la câteva ore depărtare de București, te așteaptă o bijuterie de stațiune, perfectă pentru a petrece Sărbătorile de Paște. Sf Constantin și Elena are o istorie de 110 ani de vacanțe frumoase, combinând beneficiile mării cu cele ale apelor termale prezente aici.  Descoperă vacanța ta Spa perfectă de Paște: Sf. Constantin și Elena.

Cele 7 izvoare termale din stațiune sunt unice în Europa. Acestea sunt cu mineralizare scăzută și izvorăsc de la o adâncime de peste 1800 de metri. Unul dintre izvoare se scurge direct în mare și este cald, cu o temperatură între 40 şi 60 de grade. O minunăție de care te poți bucura și primăvara. Complexul Sf Constantin și Elena este combinația perfectă de stațiune balneoclimaterică și una la malul mării, având un efect pozitiv asupra stării generale a organismului și ajutând la reducerea stresului și a oboselii.

Vacanța ta Spa perfectă de Paște: Sf. Constantin și Elena

Vei găsi aici un concept holistic de îngrijire a sănătății care include terapie marină, tratament balneoclimateric, SPA, tratament cu nămol și multe alte răsfățuri pentru sănătatea și relaxarea ta.

Multe dintre hotelurile stațiunii beneficiază de centre Spa și, în plus, poți face o vizită la centrul Аquahouse Thermal & Beach din stațiune.

Chiar dacă vremea nu-ți va permite să intri în mare, fă-ți curaj și descalță-te pentru o plimbare direct pe nisipul fin sau, de ce nu, pentru un meci de volei sau de fotbal pe plajă?! Pe lângă amintirile de neuitat pe care le vei avea, e bine de știut că în tălpi sunt puncte care corespund tuturor organelor noastre interne, motiv pentru care mersul desculț prin nisip este benefic pentru sănătatea noastră. Mai ales că nisipul de aici este bogat în quartz, benefic și pentru sistemul respirator.

Activități pentru mici și mari

Dacă te plictisești de tratamentele SPA sau ești o fire activă, ai ocazia să practici o mulțime de sporturi care fac minuni pentru sănătatea si starea ta de bine: înot, scufundări, tenis, gimnastică acvatică, plimbări cu bicicleta.

Pentru familiile cu copii, secretul unei vacanțe reușite este dat și de posibilitatea de a găsi ceva distractiv pentru cei mici. Și din acest punct de vedere, stațiunea Sf Constantin și Elena este locul perfect pentru vacanța de Paște. Pentru cei pasionați de scuba diving, merită menționat că în zonă, la o adâncime de 22 de metri, există epava unui avion TU – 154, scufundat în 2011. Nu rata ocazia de a face ceva ieșit din zona ta de confort și de a rămâne cu amintiri de neuitat.

Stațiunea este binecuvântată cu puține zile de ploaie, așa că vei putea hălădui în voie pe aleile foarte bine întreținute, cu păduri de pini de peste 100 de ani. Nu de alta, dar să faci loc pentru masa următoare, că doar o data e Paștele! Toate traseele pornesc din centrul stațiunii și coboară spre mare. Pe țărm este o esplanadă de unde poți admira în liniște plajele întinse ascunse într-un șir de faleze și golfulețe. Locul potrivit pentru fotografia perfectă.

Sărbători de Paște la mare

Neapărat să faci o vizită și la Mănăstirea Sf Constantin și Elena, care a dat și numele stațiunii. Este una dintre cele mai vechi mănăstiri din Bulgaria, datând din sec. al XVIII-lea. În altarul capelei vechi, există un izvor cu apă sfințită.

Sărbătorile de Paște nu ar fi la fel fără mese bogate, împărtășite cu familia și prietenii. Stai liniștit! Stațiunea este recunoscută pentru varietatea largă de feluri de mâncare tradiționale bulgărești combinate cu cele mediteraneene. Iar dacă îți place peștele proaspăt, vei fi un om fericit!

Fă-ți cadou de Paște vacanța spa perfectă: mare, soare, plajă și ape minerale, într-un loc care-ți va rămâne la suflet. Aruncă o privire pe recomandările noastre de oferte speciale pentru Sărbătorile de Paște și profită de codul unic de reducere RO24, care îți va garanta un discount de 15% atât pentru Paște, cât și pentru vara 2024.

Află mai multe detalii aici – http://ro.visitstconstantine.bg 

 

Lasă un răspuns

Pin It