EscapadeMAG

Vacanța de iarnă timpurie, în sănătatea ta să fie!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zile pline, planuri, alergătură… decembrie e luna magică a anului, dar și cea mai încărcată. Unde fugi de acasă când treburile amenință să te cotropească? În Covasna, spre cea mai dulce vacanță de iarnă timpurie, cu răsfăț, sănătate și frumusețe! Iată ofertele de sezon la Balvanyos!

 

Știi momentul acela în care ești copleșit de sarcini suprapuse, dar energia ta începe să coboare vertiginos? E momentul în care pui capul în pământ, renunți la somn și speri să supraviețuiești, dar probabil că urmează un soi de burnout saaaau… fugi!

Vacanța de iarnă timpurie, în sănătatea ta să fie!

Cei mai „conștiincioși“ se vor revolta îndată: cum să fugi de responsabilități??? Dar dacă de fapt nu fugi de ele, ci alergi pentru a-ți recupera capacitatea de a le face față? Pe scurt, ia-ți o vacanță de trei zile pentru tine!

Iz de relaxare

Nu aștepta sezonul sărbătorilor – acelea vin cu alte și alte responsabilități – ci mai bine oferă-ți o vacanță de iarnă timpurie într-un mediu cunoscut de secole pentru efectul său tonic fizico-psihic: am numit aici regiunea Balvanyos din județul Covasna, marcată de solul vulcanic și apele tămăduitoare deosebite. Alege trei zile pentru tine cu tot confortul, optând pentru unul dintre cele trei pachete speciale din oferta de la Balvanyos Resort, faimosul resort ca o cetate în mijlocul pădurii:

  1. Rebalance your body and mind – pentru cei cu trupul și psihicul măcinate de stres și iar stres;
  2. Immune Booster – pentru cei care se simt amenințați de bolile de sezon;
  3. Anti ageing – pentru cei care se tem că stresul îi va îmbătrâni înainte de vreme;

Da, știm, e limpede că nu ai foarte mult timp și ai nevoie de tot confortul. Știm că, în perioada aceasta, vremea poate fi schimbătoare, ba chiar de-a dreptul neprietenoasă; de aceea îți oferim o cazare elegantă, priveliști care-ți taie respirația chiar de la fereastra ta, o masă gourmet și sănătoasă, hidratare și activități SPA și fitness pentru toată ziua, la Grand Santerra SPA, în funcție de pachetul pe care îl alegi. Ai o ședință de revitalizare Rasul și masaj Well-being în programul Rebalance your body and mind, la care se adaugă și o ședință de Pilates/Yoga/Body art pentru programul Immune Booster. În programul Anti-ageing este inclus un masaj facial LiftAlpes, dar ai acces și poți achiziționa în plus oricare dintre tratamentele de la Grand Santerra SPA.

Mai mult, în funcție de pachetul ales, îți oferim și suplimentele alimentare adecvate, plus sfatul unui nutriționist. Pentru că împrejurimile resortului sunt cu adevărat fascinante, te conducem în drumeția ghidată până la băile secuiești tradiționale din zonă – Băile Fetelor Apor și/sau Peștera Sulfuroasă. Drumurile spectaculoase prin pădure vor fi prilej de fotografii și amintiri. Dacă vremea îți surâde și îți plac aventurile outdoor, poți încerca Balvanyos Adventure Park sau poți face o excursie la Lacul Sfânta Ana.

Evident că cele trei zile de vacanță vor trece ca vântul și ca gândul, dar vor fi de neuitat – atât pentru sufletul tău – și pentru prietenii cărora le vei trimite fotografii și te voi invidia! – cât și pentru corpul tău, care va ține minte că l-ai răsfățat și te va răsplăti cu o vigoare și o productivitate nouă! Vei fi mai odihnit, vei arăta mai proaspăt și mai tânăr, vei face impresie mai bună și răcelile de sezon te vor ocoli.

Ce zici, merită să îți iei o vacanță de iarnă timpurie?

Toate cele trei pachete sunt valabile la Balvanyos Resort până pe 23 decembrie. Detalii aflați aici:

E-mail: rezervari@balvanyosresort.ro

Web: www.balvanyosresort.ro

Pentru mai multe informații, accesați www.visitcovasna.com

 

Lasă un răspuns

Pin It