BeautyMAG

Unghii roz și alte nuanțe pastelate pentru o primăvară romantică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Odată cu sosirea primăverii, în aer plutește o atmosferă de renaștere și reînnoire și nu există o modalitate mai bună de a îmbrățișa acest spirit proaspăt și vibrant decât cu un stil unic și la modă pentru mâinile noastre. Este, în sfârșit, timpul să ne schimbăm manichiura pentru noul sezon! Ai aminte la unghii roz și alte nuanțe pastelate pentru o primăvară romantică.

Primăvara este ocazia perfectă de a scoate în evidență nuanțe noi. Unghiile din primăvara 2024 promit să aducă cu ele o gamă largă de tendințe îndrăznețe și atrăgătoare, de la culori luminoase și vibrante până la decorațiuni elaborate tipice sezonului. Nuanțele la modă ale unghiilor din acest sezon includ roz nude, verde mentă, albastru deschis și galben de primăvară, precum și efectul de val viu colorat. Aceste culori luminoase și vesele sunt perfecte pentru a da armonie unghiilor de primăvară. În plus, să nu uităm tonurile neutre și delicate precum bej nisipiu și roz pudră, care oferă o eleganță discretă și rafinată, ideală pentru persoanele care preferă un stil mai sobru, dar totuși sofisticat.

Cauți o manichiură nouă? Inspiră-te din cele mai frumoase unghii roz pastelate ale momentului!

Unghiile roz pastel sunt alegerea potrivită în atât de multe ocazii. De aceea, în fiecare an, această nuanță revine în tendințe. De fapt, alegerea unei manichiuri pastelate roz este cel mai bun mod de a lăsa în urmă griul iernii. Dar ce mood și nail art să alegi pentru manichiura din această primăvară? Care sunt unghiile perfecte în tonuri de roz pentru acest moment de tranziție între iarnă și primăvară?

Culori pastelate și nuanțe jucăușe, finisaje luminoase și formule care combină ingrediente active vindecătoare cu pigmenți de mare impact… iată oferta acestui sezon! De asemenea, manichiura clasică franțuzească poate fi revizuită într-o notă de primăvară, prin adăugarea de detalii florale, linii colorate sau sclipici pentru o notă de prospețime si originalitate.

Unghii roz: cum sa alegi lacul de unghii potrivit?

Rozul nude este cel mai popular dintre rozuri, deoarece se adaptează tuturor situațiilor. Poți transforma întotdeauna finisajul folosind un strat superior lucios sau mat. Dacă iubești aspectul vintage al unghiilor, alege un lac de unghii roz cu un finisaj perlat (tipic aspectului unghiilor din anii nouăzeci) sau roz antic (o culoare mult mai transversală). În schimb, dacă îți plac culorile intense și pop, nimic mai bun decât să încerci un fixativ roz fucsia. O altă nuanță foarte populară – datorită versatilității sale – este rozul pudră, o alternativă excelentă la rozul bej mai clasic (este, de asemenea, cea mai bună nuanță pentru ocazii importante, cum ar fi nunțile).”, recomandă Roxana Bența, Nail Artist OPI.

Iată câteva propuneri de manichiuri în nuanțe de roz și alte pasteluri pe care le-am selectat pentru tine:

Unghiile roz baby boomer

Sunt una dintre cele mai chic tendințe de unghii ale momentului. Cu un efect natural de nuanțare, acestea sunt create cu lac de unghii semi-permanent sau gel pornind de la o bază neutră care, în loc să se amestece spre alb, ca în versiunea mai clasică a manichiurii baby boomer, este colorată în nuanțe de roz. Adesea împodobite cu cristale tridimensionale, sclipici și detalii de bijuterii, ele dau tot ce au mai bun pe orice tip de unghie. Una dintre cele mai sofisticate propuneri, privind unghiile migdalate de lungime medie. Culoarea gradientului variază de la roz pastel la roz îndrăzneț.

Efect de undă pentru unghiile de primăvară

Efectul de undă apare ca o tendință dominantă pentru unghiile de primăvară. Această tehnică încântă prin designul său sinuos și datorită combinației de culori strălucitoare, cum ar fi albastru, roz, galben, roșu și portocaliu, efectul dă o notă de dinamism și vioiciune mâinilor.

Baby blue

Tonurile întunecate dau loc unor nuanțe mai însorite, dar încă silențioase, cum ar fi începutul primăverii. Cum să le faci și mai strălucitoare? Efectul mat este accentuat cu finisajul său extrem de strălucitor.

Manichiura cu flori

Florile sunt întotdeauna o temă populară pentru primăvară. Tema florală poate să nu fie inovatoare, dar oferă o schimbare revigorantă de stil. Pe o bază roz pal, un roșu aprins și pietre mici în centrul florii reprezintă un exemplu excelent de unghii cu flori, ușor și foarte natural. Îndrăznește și experimentează cu diferite soiuri de flori, cum ar fi trandafiri, lalele sau margarete, folosind culori vesele și delicate pentru a crea un aspect proaspăt și romantic.

Unghii vanilate

Este oficial: obsesia verii trecute a revenit din nou. În această primăvară nu poți scăpa de unghiile strălucitoare și metalice! Efectul lui Hailey Bieber a lansat o serie de versiuni, dintre care una este aspectul „crom vanilie”, cu un lac de gel crem și pulbere de crom.

Unghii cu cireșe

Rozul nu a dispărut niciodată, dar primăvara este culoarea vedetă a sezonului. De la roz antic la cel tipic bomboanelor, rozul este o bază perfectă pentru a-ți face propria manichiură. Ce părere ai despre manichiura franțuzească cu cireșe delicate pentru a evoca noul sezon?

PEACH FUZZ – culoarea anului nu putea lipsi din manichiura acestei primăveri!

Este un moment bun pentru a te aproviziona cu lacuri de unghii de culoarea piersicii, deoarece acesta este anul Peach Fuzz! Primăvara anului 2024 se dovedește a fi cadrul ideal pentru a opta pentru o manichiură cu aromă de piersică.

Verde pastel

Unghiile din această primăvară se apropie din ce în ce mai mult de culori strălucitoare, inclusiv verde mentă. Soft, eteric și relaxat ca zilele de primăvară.

Manichiură franțuzească inversă

Dacă manichiura ta are nevoie de și mai multă culoare, ramele pastelate din jurul cuticulelor exprimă toată energia pe care noul sezon de primăvara o eliberează. Adaugă, așadar, un strop de roz pentru că știu că și tu iubești… La Vie en Rose!

 

Indiferent de alegerea ta, noua colecție OPI Your Way – primăvara 2024 va fi ghidul tău de culoare: finisaje glazurate, strălucitoare de tip luciu și de tip sclipici, destinate să formeze un strat peste nuanțele mate hiper-pigmentate, permițând colorarea și crearea unor opțiuni coloristice personalizabile la infinit.

Trăiește primăvara în culori!

 

Lasă un răspuns

Pin It