BeautyMAG

Serum Queen Bee, pentru regina din tine

Pinterest LinkedIn Tumblr

În stup, tot este mai bun se leagă de regina albinelor, matca supremă, ființa cea mai importantă din marea lume al albinelor. Stupul întreg culege, sintetizează și aduce tot ce este mai bun pentru a hrăni vitalitatea și fertilitatea Reginei, care are viața cea mai lungă și o frumusețe perfectă. Serum Queen Bee, pentru regina din tine

 

Lăptișorul de matcă este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale de rejuvenare și a fost folosit de cele mai frumoase femei ale lumii. Lui i se alătură mierea și propolisul, ale căror proprietăți sanogene și cosmetice sunt recunoscute și adorate, mai ales de noi, cei de la APIVITA.

Chintesența stupului

Cercetătorii brandului APIVITA, inspirat de natură și albine, au adunat în gama Queen Bee tot ce e mai bun în stup. Chintesența frumuseții și puterii incontestabile a ingredientelor apicole. Iar serumul Queen Bee este o adevărată revelație. Acest produs combină în perfectă armonie proprietățile de reîntinerire ale lăptișorului de matcă cu efectele protectoare și regenerante ale propolisului și cu binefacerile mierii, care insuflă viață divinei Regine a Albinelor, Queen Bee.Această emulsie luxuriantă și dinamizantă este formulată cu ajutorul a două tehnologii brevetate revoluționare, cu eliberare controlată – astfel pielea beneficiază de o impregnare concentrată, continuă și de lungă durată cu lăptișor de matcă și propolis.

Atuurile serumului Queen Bee

Acesta reduce ridurile, crește fermitatea pielii și redefinește conturul feței cu ajutorul lăptișorului de matcă cu eliberare controlată.  Folosindu-l, vei avea posibilitatea să constați că acest serum reface volumul și densitatea pielii, oferindu-i un efect de lifting instantaneu. În plus, hidratează în profunzime, hrănește și iluminează tenul.

Serumului Queen Bee previne apariția petelor pigmentare, oferind strălucire și uniformitate tenului grație extractului de alge marine. În plus, această emulsie inovatoare reface ovalul plin al feței și hidratează tenul, grație mierii de albine fermentate și adaosului de squalan, ulei de măsline, ceară de albine și pantenol.

Tușa finală? Un efect de tonifiere instantanee, de la prima utilizare, cu ajutorul ingredinetelor marine și a extractelor din fructe.

Serumul Queen Bee protejează pielea de efectele neplăcute ale poluării urbane, o detoxifiază și o ajută să-și întărească mijloacele naturale de protecție, grație propolisului cu eliberare controlată, grație mierii fermentate și infuziei de măceșe.

Inovația Queen Bee

Inovația revoluționară reprezentată de tehnologia brevetată de eliberare controlată marca APIVITA ne permite să oferim pielii în mod continuu, durabil, controlat, proprietățile superputernice ale lăptișorului de matcă și proprietățile protectoare ale propolisului. Rezultatul? Oeficacitate sporită împotriva semnelor îmbătrânirii, precum și recâștigarea unei noi fermități ale pielii. Mierea garantează că pielea rămăne bine hidratată, hrănită și dobândește un aspect mai proaspăt, revitalizat, mai tânăr.

Lăptișor de matcă și propolis

Cum se traduce, concret și vizibil pe piele, tehnologia de eliberare prelungită și controlată a lăptișoruui de matcă?

  • O creștere cu 90% a viabilității celulare

  • După prima ultilizare (în asociere cu o cremă texturată ușoară) 67% din femeile care au încercat serumuul au prezentat o ameliorare semnificativă și instantanee a fermității

  • După 8 zile de utilizare, în asociere cu o cremă texturată ușoară de 2 ori pe zi, mai mult de 93% dintre femei au constatat: reducerea ridurilor, o piele mai bine hrănită, o consistență mai bună a pielii și conturului feței și un ten mai ferm.

Produsele Apivita se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/apivitaRO

Instagram: https://www.instagram.com/apivitaromania/

 

Lasă un răspuns

Pin It