BeautyMAG

Optează pentru blondul suprem cu BlondorPlex cu noul serviciu Wella Professionals Express Blond Toning

Pinterest LinkedIn Tumblr

Da, da, da. De trei ori da, pentru că până acum blondul nu a fost nicicând mai ULTRA, mai INTENS, mai APRIG și mai BLOND. Optează pentru blondul suprem cu BlondorPlex cu noul serviciu Wella Professional Express Blond Toning.

 

De azi, Wella Professionals lansează BlondorPlex, un toner cremă cu efect permanent, care îți deschide drumul către nuanțarea rapidă a părului blond.

BlondorPlex – noul serviciu Wella Professionals Express Blond Toning

BlondorPlex Cream Toner este noua propunere Wella Professionals pentru serviciile de Express Toning care vin sa completeaze serviciile de colorare și nuanțare. Noile tonere BlondorPlex integrează tehnologia Plex, care garantează scădearea procentului de fire rupte ( cu până la 90% mai puține) pentru rezultate de blond cu reflexii multiple.

Portfoliul de tonere BlondorPex cuprinde 4 tonere și un booster ultra cool care permit obținerea de rezultate moderne de blond. Acestea sunt structurate astfel:

  • 16 Lightest Pearl – pentru nivelurile deschise, cu un atuu pentru tonuri perlate delicate, neutralizează galbenul și reduce tonurile calde nedorite.
  • 81 Pale Silver – pentru neutralizarea portocaliului și pentru obținerea de tonuri irizate reci, pe niveluri mai deschise.
  • 36 Crystal Vanilla – recomandat pentru toate nivelurile și, în plus, adaugă tonuri crem aurii și sofisticate.
  • 96 Sienna Beige – recomandat a fi folosit pentru toate nivelurile; în plus, adaugă un ton roz bej delicat, cu o tentă de violet, pentru echilibrarea și completarea nuanțelor de blond neutru până la cald.
  • 86 Ultra Cool Booster – intensifică neutralizarea nuanțelor arămii și a tonurilor calde nedorite.

Blonduri vibrante cu BlondorPlex

Noul serviciu Wella Professionals, Express Blond Toning reunește 4 obiective într-unul singur:  nunațe de blond echilibrat, o gamă intuitivă și compactă, un păr mătăsos și este recomandat pentru toate tipurile și texturile de păr

Noile servicii de Express Toning pentru blond de la Wella Professionals acționează în doar 5 minute și pot neutraliza reflexiile nedorite, calde și arămii. Rezultatul? Un blond strălucitor și cu aspect sănătos.

Lasă un răspuns

Pin It