BeautyMAG

#BlackNails. Noir toujours.

Pinterest LinkedIn Tumblr

#BlackDress #BlackEyes #BlackMake-up #BlackNails. Începând cu eterna rochie neagră, continuând cu machiajul, parfumul și manichiura, e un must să recunoaștem că negrul seduce mereu. Ochii puternic conturați cu negru, buzele sau unghiile negre. Ne-au șocat, dar ne-au și atras instant. Pentru că negrul este elegant, unic, spectaculos. Manichiura black devine un obiectiv, un status, o dorință.

„Negrul, un clișeu? Nicidecum, afirmă Diana Marandiuc, Education Manager OPI România. „Negrul este o fereastră spre imaginar, este simplu și, totuși, atât de complicat, de divers. Fără negru, lumina nu ar mai fi la fel. Nu ar mai exista strălucire, nuanțe. ”

#BlackNails. Noir toujours.

Un lac de unghii negru este un accesoriu fashion, foarte cool, care completează un look. Îl pune în valoare. Gândește-te cum ar arăta o rochie roșie completată de o manichiură black nails?

O ojă neagră este densă, bogată în pigmenți, specială. Și îți oferă o strălucire aparte. Pentru că negrul este puternic. Intens. Și mereu pe val.

Universul negru – #BlackNails

Manichiura black face parte din instrumentarul de frumusețe a unei femei încrezătoare în sine. Și în puterea sa de seducție. Negrul este la fel de elegant și la o adolescentă de 15 ani, dar și la o doamnă de 65 de ani. Pentru ca o astfel de manichiură oferă forță și magie purtătoarei sale.

Nu oricine poate și are curajul să poarte negru pe unghii. Însă cine îndrăznește, va descoperi un alt univers al farmecului personal. Al misterului și al magnetismului.

Negrul e rafinat și atrage. Iremediabil. Privirile, atenția, pasiunea. Pentru că black nails sunt o emblemă a noii eleganțe.

 

Lasă un răspuns

Pin It