BeautyMAG

15 minute de spa pentru mâini

Pinterest LinkedIn Tumblr

În aceste vremuri complicate, visăm cu ochii deschiși la binefăcătoarele tratamente spa din saloane și centrele Nail Spa. Totul e mereu posibil.

Știi deja că, masajele fac să dispară ca prin minune tensiunile și stresul. Fluxul energetic este reechilibrat, circulația sanguină activată și starea de bine se instalează rapid. Dar ce-ai zice de un răsfăț spa redimenisonat, dar aproape la fel de relaxant și cu beneficii vizibile rapid? Un tratament spa pentru mâini, la tine acasă! Ai nevoie de numai 15 minute și de câteva produse pentru ca mâinile tale să-și recapete catifelarea.

Răsfăț săptămânal

Expunerea zilnică la apă, detergenți, dezinfectanți, săpunuri, aer uscat și căldură duc adesea la mâini uscate, aspre și unghii exfoliate. Nici nu contează cât de spectaculoasă este manichiura ta, dacă mâinile au un aspect îmbătrânit. Nici unghiile nu mai par atât de frumoase. ”Mâinile tale merită să fie îngrijite și răsfățate cu un tratament spa, OPI Pro SPA, spune Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România. ”O astfel de rutină va întrece toate așteptările. Crede-ne pe cuvânt. Fă acest tratament înainte să-ți aplici lacul pe unghii și profită de exfoliere pentru a îndepărta mai ușor cuticulele, adaugă ea”

Rutina de 2 minute

Ia un castron cu apă călduță, adaugă un strop de săpun, gel special sau puțină sare de mare și înmoaie mâinile. Sarea ajută la relaxare și, de asemenea, îmbunătățește circulația sângelui. Mâinile tale vor fi pregătite pentru următorul pas al acestui tratament.

Următoarele 2 minute

Șterge mâinile cu un prosop și aplică un scrub pe mâini și brațe prin mișcări delicate, circulare, insistând inclusiv pe fiecare unghie. La final, spală cu apă călduță și usucă cu un prosop. Exfolierea va îndepărta celulele moarte ale pielii, dar îți va și răsfăța mâinile. Masajul blând va îmbunătăți circulația sângelui. Acest scrub va lăsa mâinile mai strălucitoare și mai moi.

1 minut

”Aplică pe conturul unghiilor un ser pentru îndepărtarea cuticulelor și lasă-l să acționeze un minut. Apoi, împinge pielițele cu instrumentul special pentru cuticule și clătește cu apă pentru a îndepărta orice urmă de ser”, ne îndeamnă Diana Marandiuc.

4 minute pentru hidratare

Alege o cremă de mâini bogată în unturi hrănitoare și antioxidanți. Îincălzește-o între palme și masează-ți mâinile, încheieturile și antebrațele cu mișcări circulare. Pielea va deveni imediat mai hidratată. Include această cremă în ritualul tău zilnic de îngrijire și aplic-o cel puțin de două ori pe zi.

5 minute

Un tratament e musai să se încheie cu o mască. Alege o mască specială pentru mâini. Îți recomandăm mănușile șervețel create de OPI. După ce ți le-ai aplicat pe mâini,  învelește-ți mâinile în câte un prosop încălzit și uscat și așteaptă ca ingredientele hrănitoare să pătrundă în piele. „Cremele folosite chiar și zilnic nu pot înlocui o mască! Mănușile OPI ProSpa hidratează în profunzime cu Ulei de Macadamia și Unt de Shea, bogate în anti-oxidanti care hidratează și catifelează chiar și cea mai uscată piele, datorită Vitaminei E, a uleiurilor de Macadamia, a untului de Shea și Aloei Vera.”, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

1 minut

Uleiul de cuticule nu trebuie să lipsească nici din acest tratament spa, așa cum nu trebuie să lipsească din îngrijirea zilnică a mâinilor. Aplică o picătură pe fiecare unghie și masează. Cu doar un minut pe zi îți poți păstra cuticulele fine și o manichiură impecabilă săptămâni la rând!

Un astfel de tratament săptămânal îți va îngriji pielea în profunzime, va stimula creșterea unghiilor și va preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

 

Lasă un răspuns

Pin It