StyleMAG

Sport, mișcare și îngrijirea părului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ei și tu de ce parte a baricadei ești? Faci sau nu faci încă sport? Ți-ai setat să devii mai activă în această primăvară? Dacă da, atunci iată câteva recomandări valoroase despre cum să îți îngrijești părul când mergi la sala de sport.

 

Știi deja: când mergi la fitness, nu este nevoie să apelezi la o coafură prea elaborată, deoarece se strică rapid. Ai nevoie de un stilul practic, care să nu te incomodeze în timpul antrenamentului. Dar există și un după sport. Atunci e atunci. Cum faci ca să arați cât de cât onorabil? Iată sfaturile Cristinei Gavrilă, stilist Londa Professional.

Sport, mișcare și îngrijirea părului

“Aplică un produs de styling pe păr înainte de antrenamentul la sală. De ce? Sodiul din transpirație îți poate deshidrata părul. Mizează pe o loțiune de tip leave-in pe lungimi înainte să intri în sala de sport”, recomandă specialistul Londa Professional. Aplicarea unui astfel de produs durează doar câteva secunde, iar părul tău va fi mai hidratat și mai ușor de coafat!

Tu cum să îți îngrijiești părul când mergi la sală?

Știm că vrei să arăți stylish tot timpul, dar este important să fii atentă la unele detalii dacă vrei ca părul tău să arate bine și după sală.

“Dacă ai părul ondulat spre creț și, în mod normal, te antrenezi purtând o eșarfă de mătase pe păr, atunci înlocuiește-o cu una din bumbac, deoarece acest tip de material absoarbe umezeala și o ține cât mai departe de părul tău”, adaugă Cristina Gavrilă.

Îngrijirea părului la sală

“Dacă părul este prins într-o coadă de cal și părul începe să se electrizeze îl poți domoli cu un fixativ cu fixare flexibilă,” mai dezvăluie hairstilistul Londa Professional.

Perie-ți părul după antrenament, prinde-l într-o coadă de cal și pulverizează puțin fixativ cu fixare flexibilă. Părul tău va arăta decent și vei putea ieși în lume.

Specialistul Londa Professional recomandă să nu te speli pe cap înainte de a merge la sală, ci să aștepți după antrenament. Părul proaspăt spălat este prea moale ca să stea cum îl prinzi și mai mult te va încurca la sală! În plus, nu este recomandat să te speli foarte des pe cap. De ce?  Pentru că există riscul ca firul să se subțieze și să devină casant.

Șampon uscat salvator

Dacă nu ai timp să te speli pe cap după antrenament, șamponul uscat îți va da mai mult volum și vei scăpa de impresia de păr gras.

Accesorii și produse de hairstyling care n-ar trebui să lipsească din geanta ta de sală:

  • Elastice de păr
  • Agrafe de diverse forme și dimensiuni
  • Bentițe
  • Șampon  și balsam în varianta travel siz
  • Un tub mic de fixativ
  • Șampon uscat
  • Loțiune de tip leave-in pentru hidratare intensă
  • Spray de styling

Prețuri recomandate:

Deep Moisture Spray Londa Professional: 54 lei

Fix It Spray  Londa Professional: 44 lei

Refresh It Dry Shampoo Londa Professional:   46 lei

Lasă un răspuns

Pin It