HealthMAG

Fii activă și cu inițiativă! Vrei să fii mămică, contează pe Actisperm

Pinterest LinkedIn Tumblr

Gata, a venit acel moment din viața ta în care ai tot ce ți-ai dorit și acum vrei să devii mamă! Tu și partenerul tău sunteți gata să fiți părinți? V-ați pregătit, ai așteptat momentul, aveți tot ce vă trebuie, plus analizele la zi, consult de specialitate și sfatul medicului. Rochia e gata, lenjeria e dantelată, parfumul plutește în aer, lumina e discretă, muzica în surdină… și totuși! Vrei să fii mămică, contează pe Actisperm.

 

Ceva nu funcționează chiar ca la carte. Deși ciclul menstrual e calculat pentru punctul potrivit, inclusiv astrele aliniate, voi vă simțiți bine, iubirea e la cote maxime, plăcerea e la locul ei, nu apare nicio veste pe frontul de vest. Nici a doua zi, nici a treia și tot așa… nicio veste despre sarcină!

Stresul afectează fertilitatea

Nu e vina nimănui, se întâmplă de cele mai multe ori pentru că noi, oamenii contemporani, suntem continuu sub influența subtilă a stresului, care ne afectează în multiple moduri. Și mai lăsăm să treacă o lună, și încă una, apoi descurajarea pândește și lucrurile se complică.

E greu să controlăm toate sursele de stres, pentru ca totul să meargă perfect, dar putem să fim active și cu inițiativă și să ajutăm și spermatozoizii partenerului să fie mai activi exact atunci când noi ne dorim, totul într-un mod natural, simplu și cât se poate de plăcut.

Noutatea Actisperm

Cum? Știe chiar Eva Intima, care lansează acum Eva Intima Actisperm, un gel vaginal unic, care se aplică, simplu, discret și fără bătaie de cap cu 15 minute înainte de momentul anticipat al penetrării. Dincolo de aspectul lubrifiant, acest gel asigură cele mai bune condiții de mediu vaginal pentru ca spermatozoizii să-și mențină vitalitatea mai mult timp și astfel să crească șansele de fecundare.

 

Vrei să fii mămică, contează pe Actisperm

În mod normal, după ce pătrund în vagin, odată cu lichidul seminal, spermatozoizii pot rămâne mai mult timp în interiorul aparatului reproducător al femeii. Din momentul în care sperma ajunge în vagin, spermatozoizii pot trăi 3-5 zile. Perioada cea mai favorabilă pentru supraviețuirea lor este chiar perioada din preajma ovulației, când mucusul cervical devine un mediu prielnic pentru spermatozoizi.

Dacă vrei să crești șansele de a rămâne însărcinată, păstrează poziția culcată cât mai mult timp după penetrare, nu sări imediat din pat și nu face duș. Vei permite astfel lichidului seminal să rămână în profunzimea vaginului. Aici se va alătura și acțiunea gelului Eva Intima Actisperm, care va păstra mediul vaginal propice pentru ca spermatozoizii să fie viabili și activi cât mai mult timp.

Cum acționează Actisperm?

Cum face asta Actisperm? Grație ingredientelor sale special selectate, a polimerilor hidrofili și polizaharidelor. În plus, gelul are PH (7,2) și presiune osmotică (330mOsm / Kg) egale cu lichidul seminal, asigurând astfel integritatea și eficiența fertilă a spermatozoizilor. Eva Intima Actisperm acționează într-un mod absolut natural, deoarece produsul nu conține medicamente sau hormoni.

Trebuie să mai știi că, ambalajul Actisperm conține 6 dispozitive aplicatoare vaginale, de unică folosință. Cu ajutorul aplicatorului ergonomic, se aplică gelul în vagin cu circa 15 minute înainte de momentul anticipat al penetrării. În rest, relaxare și bucurie de viață, gânduri bune și tandrețe – tot ce ajută la detensionare este un factor cate te va face mai fertilă și mai fericită.

Draga mea, fii relaxată cu Actisperm! Crede-ne pe cuvânt, e ok, draga mea!

Produsele din gama EVA INTIMA sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele EVA INTIMA® BIOLACT și optează pentru cele care ți se potrivesc.

Eva Intima are grijă ca tu să ai grijă de tine!

 

Lasă un răspuns

Pin It