HealthMAG

Descoperă Gama Gyn de la Uriage pentru o igienă intimă delicată și eficientă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Auzim și vorbim din ce în ce mai des despre produse de înfrumusețare pentru față și corp, dar niciodată nu vorbim suficient despre cele pentru igiena intimă, despre importanța acesteia în viața noastră. Descoperă Gama Gyn de la Uriage pentru o igienă intimă delicată și eficientă!

 

Igiena intimă este mai mult decât un simplu pas în rutina noastră de îngrijire, pentru că ea dă tonul stării noastre de bine. Corpul unei femei și, mai ales, zona sa intimă are nevoie de delicatețe, de atenție. Pentru că o floră vaginală echilibrată este principala apărare naturală a organismului împotriva infecțiilor urogenitale.

Descoperă Gama Gyn de la Uriage pentru o igienă intimă delicată și eficientă!

Și apoi, vaginul are propria sa floră bacteriană, formată din numeroase microorganisme. Mediul vaginal este populat de o colonie de bacterii bune. Dintre acestea, cele mai importante sunt lactobacilii, care ne protejează de boli care se pot dezvolta în interiorul cavității vaginale cum ar fi: micoza sau vaginoza bacteriană. Așa că, o igiena intimă susținută și coerentă este un MUST. Obiectivul principal? Sănătatea, echilibrul florei bacteriene vaginale și prevenirea tulburările și bolile care pot afecta sfera genitală. De aceea, ai nevoie de produse atent alese, care să îți ofere curățare delicată, dar și plăcere cosmetică senzorială? Noi ne grăbim să îți recomandăm gama de deramatocosmetice Uriage GYN. Atuul ei? Este special concepută de medicii dermatologi pentru a satisface nevoile femeilor de toate vârstele, cu un accent deosebit pe toleranță și eficacitate. Care sunt principalele caracteristici ale acestei game?

Bază de curățare extrem de delicată ce oferă plăcere senzorială și toleranță extremă

Gama Gyn de la URIAGE se distinge printr-o bază de curățare extrem de delicată, fără săpun, cu agenți tensioactivi selectați pentru a asigura o curățare blândă, menținând în același timp echilibrul natural al mucoasei. Și unde mai pui că, produsele din gama Gyn oferă o totodată și experiență senzorială utilizatorului. Gama Gyn se adresează (și) celor cu sensibilități crescute, fiind fără coloranți, săpun, hipoalergenică și testată ginecologic.

Eficacitate anti-iritație

Eficiența anti-iritație este garantată de prezența apei termale Uriage și a complexului GLYCO-GYN în formulele Gyn Phy și Gyn 8. Datorită compoziției derivate din zahăr, produsele din gama Gyn curăță delicat fără a usca mucoasa, păstrând în același timp echilibrul acesteia, în timp ce, apa termală Uriage, prezentă în proporție de 10%, calmează senzația de disconfort.

URIAGE GYN-PHY – Gel de curățare pentru igiena intimă zilnică

Cu un pH fiziologic de 5,5, Gyn-Phy conține acid lactic pentru menținerea unui microbiom bine echilibrat, asigurând o igienă intimă potrivită pentru femei adulte, postmenopauză, adolescente. Gyn-Phy curăță delicat, fără a afecta integritatea mucoasei vaginale. Menține nivelul natural de aciditate al mucoasei vaginale, protejând echilibrul florei vaginale.

       Un MEGA ATUU al gelului Gyn Gel este ca el poate fi folosit încă de la vârsta de 4 ani. În plus, gelul Gyn-Phy este ideal pentru orice perioadă a anului, cu atenție specială pe perioada verii, postpartum și în timpul menstruației. Produsul se adresează tuturor mucoaselor, inclusiv celor mai sensibile, oferind o igienă intimă eficientă și blândă.

URIAGE GYN-8: Gel intim de curățare Gyn-8

Cu un pH de 8, Gyn-8 conține Pirocton Olamină, cu acțiune antifungică, asigurând o protecție eficientă împotriva iritațiilor. Bază de curățare delicată, Gyn-8 calmează rapid iritațiile și senzația de disconfort, restabilind echilibrul florei vaginale. Potrivit pentru orice situație, acest produs este recomandat în special pentru mucoase iritate sau ca și adjuvant în tratamentele antimicotice, cu o utilizare punctuală de la 7 zile până  la maximum 10 zile.

URIAGE GYN PHY – Spray de curățare intimă Gyn-Phy

Cu pH fiziologic (pH 5,5), fără săpun, hipoalergenic, spray-ul este recomandat pentru curățare, reîmprospătare și calmare cu delicatețe a zonei intime. Spray-ul Gyn-Phy poate fi folosit fără clătire, ceea ce îl face ideal pentru călătorii sau atunci când ești la birou sau la sport. Acest produs simplifică procesul de îngrijire intimă on-the-go.

Te-am convins de atuurile gamei Gyn-Phy de la Uriage? Hai, fă-ți curaj și descoperă și tu o nouă experiență de curățare delicată și eficientă, care te va ajuta totodată să îți menții sănătatea și confortul mucoasei tale intime.

Produsele din Gama Gyn-Phy de la Uriage  se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It