FemiMAG

Vacanța e mai frumoasă cu APIVITA TRAVEL SET

Pinterest LinkedIn Tumblr

Să călătorești light, dar în același timp cu stil, aceasta este una dintre cele mai mari provocări pentru noi, femeile. Și, totuși, se poate și există soluții. Ne-o demonstrează din plin APIVITA prin seturile sale special concepute pentru ieșiri scurte, dar pline de glamour. De acum, ai la îndemână 2 seturi de travel super cool de la APIVITA, unul pentru față, corp și păr și, încă unul, destinat exclusiv îngrijirii tenului. Vei vedea: vacanța e mai frumoasă cu APIVITA TRAVEL SET.

 

Set travel pentru spălare față – corp – păr, APIVITA

Setul de călătorie suprem cu produsele esențiale de la APIVITA conține:

 • Șampon pentru uz frecvent 75 ml: curăță părul în mod delicat și oferă catifelare și elasticitate, ajutând în același timp la prevenirea iritațiilor.

 • Gel de duș cu ceai 75 ml: curăță delicat pielea fără a o deshidrata, lăsând-o în același timp ușor parfumată și revitalizată.

 • Gel de curățare detox cu cărbune negru 50 ml: curăță tenul atrăgând poluarea și machiajul ca un magnet, lăsând-o detoxificată, proaspătă, curată și confortabilă, oferind în același timp o acțiune suplimentară anti-poluare.

Set travel pentru îngrijirea tenului, APIVITA

Bucură-te de vacanța mult visată cu un set complet de îngrijire a feței, cu produsele preferate APIVITA.

Acesta conține:

 • Aqua Beelicious cremă hidratantă cu textură lejeră 15 ml: reface hidratarea pielii, reechilibrând producția de sebum, oferind hidratare instantă, de lungă durată și un aspect revigorant. Bază de machiaj ideală.

 • Beessential ulei hrănitor de zi cu uleiuri esențiale 1,6 ml: îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a tenului prin aplicarea a 3 picături de ulei de zi BEESSENTIAL OIL, înaintea cremei. Un supliment pentru piele care întărește bariera pielii, îmbunătățește refacerea celulelor și hidratează în profunzime.

 • Spumă demachiantă față și ochi 75 ml: îndepărtează machiajul și impuritățile, calmează pielea, oferă protecție antioxidantă și un plus de acțiune anti-poluare.

 • Express mască detox cu dovleac 2×8 ml: oferă o exfoliere enzimatică blândă, elimină impuritățile cauzate de mediu, dezvăluind un ten proaspăt și luminos.

 • Express mască hidratantă cu cactus 2×8 ml: hidratează în profunzime, calmează și reduce iritațiile, reface umiditatea naturală a pielii.

 • Express mască pentru ochi obosiți cu ginkgo biloba 2×2 ml: netezește aspectul cearcănelor, reduce semnele de oboseală, revigorează și împrospătează zona ochilor.

Mod de utilizare:

 • Aqua Beelicious cremă: se aplică dimineața și/sau seara pe fața curățată, evitând zona ochilor.

 • Beessential ulei hrănitor de zi: aplicați 3 picături în palmă și încălziți ușor, iar apoi aplicați uleiul pe față înainte de crema de zi. Evitați zona ochilor. A nu se utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

 • Spumă demachiantă: aplicați pe ochi și pe fața umedă cu mișcări ușoare, apoi clătiți.

 • Express mască detox: aplicați un strat generos pe pielea curată, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze 10 minute, îndepărtați excesul cu o dischetă demachiantă umezită și apoi clătiți bine cu apă. Utilizați de 1-2 ori pe săptămână.

 • Express mască hidratantă: aplicați un strat generos pe pielea curată, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze 10 minute, îndepărtați excesul cu o dischetă demachiantă umezită și apoi clătiți bine cu apă. Utilizați de 1-2 ori pe săptămână.

 • Express masca pentru ochi: aplicați un strat generos pe pielea curată din jurul ochilor. Lăsați să acționeze 10 minute, îndepărtați excesul cu o dischetă demachiantă umezită și apoi clătiți bine cu apă. Utilizați de 2-3 ori pe săptămână.

 

Distribuit in România prin ND Medhealth

 

 

Lasă un răspuns

Pin It