FemiMAG

Sebastian Professional sărbătorește 50 de ani de expresivitate

Pinterest LinkedIn Tumblr

De la înființarea sa, în 1973, brandul inovator Sebastian a fost întotdeauna trendsetter pentru creativitate – și desigur nu va face excepție în anul său aniversar! Cu campania STYLE IS FLUID, Sebastian face un pas mai departe spre transformări iconice ale părului, depășind încă o graniță prin produsele-hibrid lansate. Sebastian Professional sărbătorește 50 de ani de expresivitate prin noua sa campanie STYLE IS FLUID.

 

Expresivitatea părului trece dincolo de limitele culturale și de gen; STYLE IS FLUID celebrează această idee de transformare fără limite, cu fiecare aspect al său.

Sebastian Professional sărbătorește 50 de ani de expresivitate prin campania STYLE IS FLUID

Prin look-urile realizate de nimeni altul decât directorul artistic global al brandului Sebastian, Shay Dempsey, și echipa sa de artiști internaționali, Sebastian continuă să aprindă creativitatea și pasiunea la fiecare pas.

„M-am simțit întotdeauna special colaborând cu brandul Sebastian. Dincolo de produsele inovatoare, este o mare satisfacție pentru mine să lucrez cu un brand care celebrează individualitatea și stilurile fără gen. Când vezi cum prinde viață campania, simți că într-adevăr au dus-o la un nivel cu totul nou pentru cea de-a 50-a aniversare – ADN-ul lor a fost întotdeauna legat de o idee de frumusețe care are în centru transformarea și a fost cu adevărat incitant să văd acest lucru împins cu un pas mai departe în această campanie.”

Style is fluid

Pentru a realiza aceste transformări-trăznet, Shay și echipa artistică internațională Sebastian s-au bazat pe produsele incredibile pentru care este cunoscut Sebastian:  No.Breaker le permite utilizatorilor să reducă cu până la 99% procentajul de rupere a părului* fără a compromite volumul, în timp ce Potion 9 hrănește și modelează părul cu formula sa care include 9 substanțe botanice care ajută la restabilirea stării naturale a părului și hidratării pierdute, oferind în același timp o fixare flexibilă. Re-Shaper oferă o textură mătăsoasă, plăcută la atingere, protejând părul de umiditate și oferind în același timp o fixare puternică, în timp ce Shaper este spray-ul original, care lasă părul periabil, pentru o versatilitate nelimitată. Și când vine vorba de strălucire și finisaj fără încărcare, Dark Oil oferă până la 48 de ore de netezime.

Cu o gamă incredibilă de produse, artiști vizionari și lookuri inovatoare, Sebastian Professional își sărbătorește a 50-a aniversare prin mai multe coafuri inovatoare și transformări mai spectaculoase ca oricând.

Despre Sebastian Professional

Sebastian s-a născut dintr-o viziune a frumuseții fără limite. Gândim în afara liniilor meșteșugului nostru și ne urmăm ambiția artistică punând limitele la încercare și  aprinzând creativitatea pentru depășirea tuturor limitelor de invenție în domeniul părului.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It