FemiMAG

Părul roșu va cuceri 2024

Pinterest LinkedIn Tumblr

Te întrebi ce mai e nou în materie de hair? Poate că te-ai plictisit de vechiul look și îți dorești o schimbare radicală. Perfect! Lasă-te purtată de val, dar mai ales pe mâna specialiștilor! Anul acesta, experții aduc în atenție noi tendințe de păr ce derivă dintr-o referință încrucișată a datelor și elementelor din trecut și viitor. Părul roșu va cuceri 2024.

 

Surpriza? Părul roșcat revine în centrul atenției în 2024 cu nuanțe noi și bogate, de la cele mai îndrăznețe la cele naturale.

Și tu poți avea păr de vedete: Părul roșu purtat de Dua Lipa este în tendințe în 2024!

De câțiva ani, părul roșu a fost protagonistul tendințelor – nuanța preferată a vedetelor și modelelor – care îndrăznesc prin nuanțe calde și luminoase, care învăluie părul cu atingeri strălucitoare și picante, întunecate și dramatice, ușoare. Mai îndrăzneț decât oricând, părul roșcat revine printre tendințele în materie de hair din 2024, luminând fața prin reflexii și nuanțe care se joacă cu naturalețea și îndrăzneala. Nuanțele sunt studiate în funcție de tenul și culoarea ochilor, creând echilibre și contraste care pot evidenția chiar si cele mai extravagante nuanțe de roșu.

Părul roșu va cuceri 2024

O particularitate aparte: În 2024, aproape toate nuanțele de roșu au inspirație culinară. În cea mai mare parte, cola cherry, sangria și nuanțele de catifea roșie, similare cu cele purtate de Dua Lipa, care a decis să-și schimbe look-ul și să treacă la roșu.

Există, de asemenea, nuanțe de portocaliu sau morcov: Blorange este o nuanță de păr relativ nouă, dar care a devenit extrem de populară pe toate rețelele de socializare. Este varianta de blond rose sau blond căpșună cu subtonuri de auriu și portocaliu, așa cum poți vedea la Natasha Lyonne. Însă, stai fără grijă! În ciuda numelui, nu vei obține un păr portocaliu, iar efectul este complet natural, în ciuda a ceea ce ai putea crede. Este mai degrabă o reinterpretare mai ușoară, mai naturală a blondului căpșună, ca o culoare de miere pe o bază blondă.

Surpriza pentru 2024? Aceste nuanțe vor fi intensificate și de nuanțe aproape arămii, pentru un aspect mai profund.

Cherry Coke – Culoarea părului în 2024!

Culoarea, deja redenumită „Cherry Coke”, cu reflexiile sale violete, se adaptează fiecărui ten și îl face mai luminos, chiar și în timpul iernii. Versatilitatea culorii „Cherry Coke” permite numeroase interpretări, de la cele mai strălucitoare și mai vibrante la amestecuri de roșu închis și violet intens pentru un aspect mai senzual.

Un roșu bogat, departe de cuprul clasic, care oferă o strălucire unică. Purtată de Dua Lipa, nuanța „Cherry Coke” se numără deja printre cele mai mari tendințe ale acestui an pentru capacitatea sa de a se adapta oricărui ten. După cum subliniază hairstyliștii, acest tip de nuanță purpurie, cu un subton rece dat de subtonurile mov și roșu, încălzește culoarea pielii, făcând-o să pară mai sănătoasă și mai strălucitoare. „Această nuanță de vișine este potrivită în special pentru persoanele cu o bază întunecată; de fapt, coloranții strălucitori necesită de obicei decolorarea părului înainte de vopsire, însă <Cherry Coke> nu include acest pas. În același timp, totuși, ca orice nuanță roșie, această culoare specială necesită, de asemenea, o îngrijire atentă. Un retuș la fiecare 6-8 săptămâni, cu un luciu care să fie aplicat între programări, dacă este necesar, pentru a reîmprospăta părul mai predispus la pierderea culorii.”, recomandă Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Părul roșu e pe val

Totodată, pe lângă roșul amintit, 2024 va fi caracterizat de părul colorat în cele mai disparate culori, cum ar fi portocaliu, gri, fucsia și roz. Între Londra, Paris, Milano și New York, totuși, anul acesta pare să fi apărut un singur fir comun. Dominând pe podiumuri, pe lângă clasicele nuanțe de blond și maro, așa cum am amintit, își fac intrarea nuanțe de roșu: de la cupru, la roșu vișiniu până la nuanțe mai deschise de mov.

Sfatul cheie al specialistului Londa Professional: „Caută contrastul cu tenul pentru un efect exploziv și ai grijă de lungimi și culoare cu produse dedicate!”. Descoperă-le chiar acum!

FORMULELE LONDA TONEPLEX te pun în lumina reflectoarelor

Alege TONEPLEX dacă vrei să contracarezi efectele de pierdere a culorii cauzate de razele UV, clorul sau sarea din apă, folosirea echipamentelor termice sau apa fierbinte. De ce TONEPLEX? Pentru că Londa Professional TONEPLEX este o gamă ce pune în lumina reflectoarelor 1 șampon și 5 măști colorante cu o formulă inovatoare –  tehnologia PRO-PLEX. Mai mult decât atât: TONEPLEX este magic! Noile produse sporesc nuanța părului și reconstruiesc fibrele deteriorate, datorită tehnologiei Pro-Plex.

Prin ce se remarcă gama Londa Professional?

Folosite atât în salon, cât și acasă pentru corectarea și sporirea rapidă a culorii,  produsele TONEPLEX combină beneficiile principale din tehnologiile de COLORARE & ÎNGRIJIRE. Au la bază o formulă blândă, testată dermatologic, ce oferă rezultate de colorare de calitate înaltă + tehnologia Pro-Plex cu Acid Malic pentru a întări structura părului. Și încă ceva: Toate produsele sunt create fără peroxid, amoniac, silicon sau ingrediente derivate de la animale!

De ce să alegi TONEPLEX? Ce oferă în plus?

  • Nuanțe foarte moderne – Rose Gold, Pepper Red sau Candy Pink;
  • Durează mai mult timp de păr – până la 6 spălări;
  • Intensitate mai mare a pigmentului de culoare;
  • Reconstruiește fibrele părului prin tehnologia Pro-Plex;
  • Corectează tonurile de verde din părul blond.

Cum funcționează Tehnologia gamei Toneplex?

Părul este expus la o serie de factori de mediu, în general la expunerea la soare, căldură și apă de mare, clor sau utilizarea echipamentelor cu căldură. Acești factori deteriorează părul, cauzând ruperea sau deschiderea cuticulei, astfel culoarea iese mai ușor și mai rapid din păr, iar acesta capătă un aspect tern, deteriorat. Formula cu tehnologia Pro-Plex ce conține acid malic, întărește structura firului de păr și reconstruiește legăturile din interior. Adițional, conține pigmenți direcți care se depun pe cuticulă. Culoarea este reîmprospătată, iar legăturile reconstruite. Rezultatul este un păr neted, mătăsos și strălucitor, cu o culoare mai intensă și un păr sănătos.

Mizează pe măștile de păr nuanțatoare!

Londa Professional TONEPLEX RED PEPPER – Aceasta conține pigmenți intenși de culoare ce reîmprospătează toate nuanțele de roșu. Tehnologia Pro-Plex reconstruiește legăturile părului, iar intensitatea roșului va crește cu cât părul este mai deschis. În plus, aceasta corectează tonurile de verde, de la treapta 3 la treapta 5. Mare atenție: nu se recomandă a fi folosită pe păr mai deschis de treapta 5, din cauza pigmenților intenși de roșu.”, recomandă stilistul.

Londa Professional TONEPLEX COFFEE BROWN – Cu tehnologia Pro-Plex și pigmenți intenși de culoare ce reîmprospătează instant nuanțele de maro castaniu, hidratează și reface structura părului. Formula conține pigmenți intenși de culoare ce contracarează tonurile de portocaliu și roșu. Se poate utiliza pentru părul alb, la rădăcină.

Anul acesta, ieși în față! Remarcă-te și strălucește în mulțime!

Lasă un răspuns

Pin It