FemiMAG

Păr fragil? Descoperă secretele pentru a-l face sănătos și puternic!

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Păr strălucitor, mătăsos, sănătos și puternic? Cine nu-și dorește? Dacă te numeri printre cei care se bucură de o bună moștenire genetică, atunci ești o persoană fericită, însă, pe de altă parte, sunt cei care trebuie să trăiască și să accepte că au un păr fragil, predispus la ruperea și formarea vârfurilor despicate. Din păcate, nu putem modifica moștenirea noastră genetică, dar există multe modalități de a avea grijă de părul nostru și de a preveni deteriorarea acestuia.

Cum să ai un păr sănătos și puternic?

Înainte de toate, pentru a avea grijă de părul tău ai nevoie de răbdare, perseverență și, în special, trebuie să renunți la unele tratamente care, mai ales când vine vorba de părul delicat și fragil, riscă să îl deterioreze permanent.

De ce să alegi uleiul de păr pentru îngrijirea podoabei tale capilare? Cum funcționează?

       Uleiul de păr este un produs cosmetic foarte versatil care îngrijește ușor părul. Uleiurile de păr sunt un remediu eficient pentru a hrăni, hidrata și lumina părul uscat, decolorat și deteriorat.

Uleiul de păr hrănește bine fibra de păr, împiedicând-o să se usuce și, prin urmare, și să-și piardă moliciunea și vitalitatea. În plus, uleiurile de păr combat încrețirea și protejează părul normal de deteriorarea agenților externi agresivi, cum ar fi smogul, coloranții și căldura. Acest lucru este foarte important, deoarece permite părului să se regenereze și să rămână puternic și vital în timp.

Păr fragil? Descoperă secretele pentru a-l face sănătos și puternic!

Uleiul de păr acționează, de asemenea, ca un protector împotriva radicalilor liberi, care declanșează procesele responsabile pentru slăbirea progresivă și „căderea” părului.

Uleiul de păr dus la un alt nivel: Uleiul tratament pentru păr fragil

Nature’s Hair Miracle de la APIVITA constituie un prim pas obligatoriu în orice rutină de îngrijire a părului. Acest ulei supranumit „Miracolul Naturii” hrănește și întărește părul, redându-i sănătatea, puterea și vitalitatea. Mai mult decât atât, Nature’s Hair Miracle este un produs de păr excepțional, 100% natural, îmbogățit cu 5 uleiuri esențiale, special selectate pentru o acțiune în profunzime. Nu îngrașă părul și nu îl lasă uleios.

Uleiul tratament pentru păr fragil, APIVITA, produs din 100% ingrediente naturale, conține activi cosmetici precum: ulei de măsline cosmetic (olea europaea), ulei de ricin cosmetic (ricinus communis) și vitamina E cosmetica, o vitamină liposolubilă cu proprietăți antioxidante și antiinflamatoare. Vitamina E reprezintă un ingredient principal utilizat într-o varietate mare de produse cosmetice, datorită beneficiilor sale asupra pielii.

Proprietățile uleiului tratament APIVITA îi asigură rolul fundamental în îngrijirea părului fragil:

  • Tonifică scalpul și stimulează microcirculația pentru a optimiza creșterea părului, cu uleiuri esențiale de lavandă, lămâie, chimen, rozmarin și piper negru;
  • Hrănește și întărește rădăcinile cu vitamina E și cu uleiuri organice de șofran, măsline, chimen negru și struguri; de asemenea, hrănește și întărește părul, redându-i sănătatea și vitalitatea;
  • Menține echilibrul florei scalpului cu un extract de propolis antimicrobian;
  • Crește eficacitatea produselor aplicate ulterior;
  • Lasă părul moale și elastic, în timp ce uleiurile esențiale revitalizează părul și starea de spirit.
  • Este un produs testat dermatologic, potrivit a fi folosit în homeopatie.

Cum se folosește uleiul tratament pentru păr fragil:

Este recomandat a se utiliza de 1-2 ori pe săptămână, înainte de șamponare. Se piaptănă părul pe spate, în secțiuni înguste. Se umple pipeta cu ulei și se distribuie pe rădăcini (în principal în partea superioară a scalpului) aplicând pe 3-5 secțiuni, în funcție de densitatea părului. Apoi se masează ușor cu mișcări circulare și se lasă să acționeze 10-15 minute, după care se șamponează. Este un ulei ușor de clătit, fără să lase părului acea senzație uleioasă după șamponare.

Precauții: A se evita contactul cu ochii! Nu este recomandat pentru scalpul sensibil.

Încearcă-l și tu și bucură-te de un păr sănătos și mult mai puternic!

 

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Lasă un răspuns

Pin It