FemiMAG

O vară cu soare și cu siguranță

Pinterest LinkedIn Tumblr

Afară, vara încă se joacă de-a v-ați ascunselea cu noi, dar chiar și așa, atunci când își face apariția, soarele a devenit suficient de puternic ca să ne bronzeze sau să cauzeze arsuri. Asta, bineînțeles, dacă nu aplici fotoprotecție solară. Însă tu știi deja că avem nevoie să ne protejăm pielea în toate anotimpurile, chit că suntem în oraș, pe munte sau la plajă. Alege să ai o vară cu soare și cu siguranță.

 

Experții dermatologi avertizează că ”razele UV sunt prezente mereu, nu doar atunci când stăm la plajă, întinse pe un șezlong. De fiecare dată când afară e lumină, părțile din corpul nostru care nu sunt acoperite sunt agresate de razele UV. E important să rețineți  nu doar că razele UVA și UVB sunt cancerigene, dar și că acestea generează totodată factori oxidativi care dăunează pielii și îi accelereaza îmbătrânirea.

O vară cu soare și cu siguranță

” Frumusețea are nevoie să meargă mână în mână cu sănătatea, cu prevenția. Și crede-ne pe cuvânt, cu un minimum de efort, o putem ține la cote ridicate. Și pentru că se apropie sezonul vacanțelor, e important să plasăm fotoprotecția pe lista priorităților noastre.

Soare, în siguranță

Să te simți liber și neîngrădit e minunat. Să te bucuri de aer liber, de mișcare, de soare, e benefic. Sănătatea și starea noastră de bine sunt direct influențate de soare, însă e bine să fim precauți atunci când vine vorba de expunerea la radiațiile solare. Arsurile și fotoîmbătrânirea pot fi prevenite grație folosirii produselor potrivite, iar preferatele noastre sunt cele de la ISDIN. Alege fotoprotecția ISDIN: texturi inovatoare și, mai ales, protecție personalizată pentru fiecare tip de piele.

Arsenalul pentru soare

Oferă-i pielii tale îngrijirea și protecția de care are nevoie și, mai ales acum vara, pune accentul pe hidratare, atât din interior, cât și din exterior. Fotoprotecția va menține pielea sănătoasă, dar și hidratată, adică fină, tonică și strălucitoare. În fiecare zi avem nevoie de protecție și mai ales pe zonele cele mai expuse la soare: față, gât, urechi și mâini.

Antioxidanții care ne salvează

Bazează-te pe puterea antioxidantă a plantelor! Razele UV, poluarea, alimentația au efect oxidativ la nivelul pielii și organelor, însă cu ingrediente antioxidante puternice putem contracara acest proces sau să-l reducem semnificativ. Fructele, legumele și algele conțin antioxidanți puternici pe care îi putem face aliați. Loțiunea corporală bifazică ISDIN FOTOPROTECTOR HYDRO Lotion pentru protecție solară cu SPF50 200 ml – are o formulă avansată care protejează pielea și previne oxidarea cu ajutorul Chlorella Maris, o algă cu o mare concentrație de clorofilă, ce detoxifică și revitalizează pielea datorită efectului său antioxidant.

 

Alege produsele ISDIN, brandul #1 în protecție solară în Spania (lider pe piața de dermato-cosmetice din Spania).

Produsele de protecție solară ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Preț recomandat –106 de lei (în funcție de tipul de produs, campanii sau politica comercială a fiecărei farmacii

Tag-uri @isdinromania

 

Hashtag-uri #ISDIN #protectiesolara #fotoprotectie #antiage #SPF50 #pielesanatoasa
Brandul ISDIN este lider al pieței de produse dermato-cosmetice din Spania, gândit împreună cu  medici dermatologi şi farmacişti. Portofoliul ISDIN este rezultatul cercetării şi inovaṭiei continue, care au ca singur scop dezvoltarea de produse de avangardă în dermatologie, cu formule avansate, texturi şi soluṭii terapeutice noi, ce oferă o abordare holistică, combinând tratarea, întreṭinerea şi terapiile de prevenṭie.
 
ND Medhealth este o companie farmaceutică cu o gamă completă de servicii, distribuitor pe piața din România a brandurilor dermato-cosmetice URIAGE și ISDIN (brand lansat la noi în 2021).
 

 

Lasă un răspuns

Pin It