FemiMAG

KARL STORZ Endoscopia ROMANIA se alătură comunității Vastint România în complexul Timpuri Noi Square, închiriind o suprafață de aproximativ 1.000 m² de birouri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vastint România, parte a grupului VASTINT, o companie internațională cu o experiență de peste 30 de ani în real-estate, anunță semnarea unui nou contract de închiriere în cadrul proiectului de birouri Timpuri Noi Square cu KARL STORZ Endoscopia ROMANIA, o societate subsidiară de vânzări pentru liderul internațional în lumea endoscopiei, KARL STORZ.

 

Compania își va desfășura activitatea începând cu toamna acestui an în noul spațiu închiriat în clădirea TN Offices 2, cu o suprafață de aproximativ 1.000 m². Tranzacția a fost intermediată de către CBRE, lider global pe piaţa de servicii comerciale şi investiţii în imobiliare.

KARL STORZ Endoscopia ROMANIA se alătură comunității Vastint România

„Suntem bucuroși să anunțăm dezvoltarea comunității Timpuri Noi Square prin alăturarea unui nou partener, KARL STORZ Endoscopia ROMANIA, o subsidiară de vânzări a KARL STORZ, liderul internațional în domeniul endoscopiei. Mutarea sediului companiei în clădirea TN Offices 2 a proiectului Timpuri Noi Square, reprezintă o confirmare a atractivității și funcționalității spațiilor noastre de birouri. Cu o suprafață de aproximativ 1.000 de m², noul birou va oferi angajaților atât un mediu de lucru modern, adaptat nevoilor acestora în continuă evoluție cât și acces la o varietate de servicii. Mulțumim KARL STORZ pentru încrederea oferită și stabilirea unui parteneriat de lungă durată și CBRE pentru asistență și atenția către nevoile părților, contribuind astfel la identificarea celor mai potrivite soluții pentru noi și noul nostru partener.a declarat Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

Sucursala din România a KARL STORZ asigură consultanță, vânzări și service pentru produsele KARL STORZ din specialitățile medicinei umane și veterinare. Aceasta își propune să extindă continuu utilizarea endoscopiei pentru diagnostic și terapie, precum și să răspundă cerințelor clienților și sistemului de sănătate prin susținerea de cursuri, ateliere de lucru, conferințe și prin promovarea înființării de centre de formare.

“Suntem încântați să anunțăm deschiderea noului nostru birou din București, marcând un pas semnificativ în evoluția companiei pe piața din România. După o perioadă de creștere constantă și un angajament ferm față de excelență, ne-am dat seama că locația noastră actuală nu mai poate susține nevoile unei echipe în continuă expansiune și orientate către viitor. Astfel, am luat decizia strategică de a ne muta într-un spațiu care să reflecte nu doar dimensiunea echipei noastre în creștere, ci și viziunea noastră pentru viitor. Acest birou coordonează și activitatea KARL STORZ din Europa Centrală și de Sud-Est (CSEE). Cu o locație mai accesibilă și mai modernă, KARL STORZ Endoscopia ROMANIA este hotărâtă să își continue tradiția în excelență și inovație, oferind în continuare produse și servicii de calitate superioară clienților noștri.” A declarat Cristian Turcu, Director Regional CSEE.

Timpuri Noi Square & Vastint România

Complexul de birouri Timpuri Noi Square oferă 53.000 m² suprafață închiriabilă de spații de birouri moderne, clasa A, certificate LEED PLATINUM, 920 de locuri de parcare și 3.700 m² de spații comerciale integrate într-o zonă de piațetă dinamică și primitoare, aflat în imediata vecinătate a metroului Timpuri Noi și cu acces facil către centrul capitalei.

Semnarea contractului dintre KARL STORZ Endoscopia ROMANIA și Vastint România s-a finalizat, stabilind tranziția angajaților noului chiriaș în birourile de la Timpuri Noi Square la finalul trimestrului 3 al acestui an. Tranzacția a fost intermediată cu profesionalism de către compania de consultanță imobiliară CBRE.

„Timpuri Noi Square este un proiect care a crezut de la bun început în inovație, iar companiile care l-au ales au crescut constant, câștigând la rândul lor o reputație de inovatori în diversele industrii în care activează. Partenerii noștri de la Karl Storz devin parte a acestei comunități dinamice, selectând Timpuri Noi Square în urma unui proces de real estate în care le-am facilitat identificarea acestei noi case, una care va permite echipei lor să accelereze în continuare inovația și performanța,” a declarat Vlad Damian, CBRE Head of Advisory & Transaction Investor Leasing pentru divizia de office.

 Timpuri Noi Square a schimbat Capitala

Din 2017, momentul dezvoltării Timpuri Noi Square, această zonă a Capitalei are parte de o nouă recunoaștere publică, fiind unul dintre cele cinci centre urbane care traversează inima Bucureștiului și una dintre piețele importante ale Capitalei.

Azi, Timpuri Noi Square este un proiect arhitectural foarte bine conectat cu toate celelalte zone ale orașului, atât la capitolul transport public, cât și rutier. Aflat în mijlocul unei zone dense de aglomerare rezidențială, conceptul Timpuri Noi Square a contribuit prin lansarea sa la dezvoltarea rapidă a pieței de servicii locale, dar și la sporirea interesului pentru spații de birouri și locuințe.

Faza a doua de dezvoltare a Timpuri Noi Square va aduce dublarea suprafeței comerciale a proiectului mixt TNS, dar și creșterea cu 50 % a suprafeței totale de birouri și spații comerciale, deținute de Vastint România, care va ajunge la 150.000 de m² incluzând și proiectul Business Garden Bucharest.

Vastint România este o companie de Real Estate care activează pe piața din România din 2008. Compania deține 2 proiecte de birouri premium, fiecare cu câte 3 clădiri, cu o suprafață închiriabilă totală de 95.257 m². Noile planuri de dezvoltare ale Vastint România pentru faza a doua de dezvoltare a Timpuri Noi Square rotunjesc portofoliul închiriabil al companiei și îl aduc la 150.000 m² de spații de birouri și comerciale.

KARL STORZ Endoscopia ROMANIA a fost înființată în 2007 ca o subsidiară de vânzări pentru liderul internațional în lumea endoscopiei, compania de tehnologie medicală KARL STORZ, fondată în 1945 în Tuttlingen, Germania. Aflată la a treia generație, compania de familie are 8.800 de angajați în peste 40 de țări din întreaga lume. Portofoliul companiei include peste 15.000 de produse pentru chirurgia minim-invazivă.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), o companie listată în Fortune 500 și S&P 500 cu sediul în Dallas, este cea mai mare firmă de servicii și investiții imobiliare comerciale din lume (pe baza veniturilor din 2023). Compania are peste 130.000 de angajați (incluzând și angajații Turner & Townsend) care deservesc clienți din mai mult de 100 de țări. În România, CBRE deservește o gamă diversă de clienți cu o suită integrată de servicii, inclusiv facilități, tranzacții și management de proiect; gestionarea proprietății; gestionarea investițiilor; estimare și evaluare de proprietăți; leasing imobiliar; consultanță strategică; vânzări de proprietăți; servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.

Lasă un răspuns

Pin It