FemiMAG

ÎN 2022, KOLESTON PERFECT LIGHTS ESTE INOVAȚIA SUPREMĂ ÎN CULOARE

Pinterest LinkedIn Tumblr

Koleston Perfect Lights by Wella Professionals reprezintă noutatea absolută la nivel de culoare pentru anul 2022. Cel mai iubit produs de la Wella Professionals duce la rang de artă serviciul de colorare a părului în salon.

 

Orice este posibil cu Koleston Perfect Lights, firele albe de păr sunt date pur și simplu uitării, culorile sunt high-definition, cu reflexii multitonale, ultra-precise și strălucire maximă. 

Grație colorării părului cu Koleston Perfect, poți obține cea mai bogată și strălucitoare nuanță creată vreodată. Explicația? Koleston Perfect înglobează tehnologia Ultra Precision ce acoperă trei condiții esențiale și necesare pentru a obține idealul de culoare: culoare uniformă, păr sănătos și prevenirea alergiilor.

ÎN 2022, KOLESTON PERFECT LIGHTS ESTE INOVAȚIA SUPREMĂ ÎN CULOARE

Tehnologia Ultra Precision din Koleston Perfect creează un mediu controlat în interiorul și în exteriorul firului de păr, astfel încât culoarea se dezvoltă și acționează perfect. Culoarea este formată cu precizie chiar în locul corect, în profunzimea firului de păr. Culoarea este multi-dimensională, reflexiile și tonurile sunt vizibile și fidele culorilor naturale. Riscul formării de radicali liberi este considerabil redus, legăturile din firele de păr fiind astfel mult mai bine protejate. Deterioarea părului în timpul colorării este considerabil redusă.

Doua servicii de colorare Koleston Perfect Lights: Mirror Lights și Shadow Lights

Și asta nu e tot la capitolul noutate, deoarece Koleston Perfect ne dezvăluie două servicii de colorare în salon absolut senzaționale: Mirror Lights și Shadow Lights.

Cui se adresează acestea? 

Mirror Lights este destinat femeilor care vor să acopere natural rădăcinile crescute și să scape de firele albe. Să aibă un look ușor de întreținut, unde culoarea să primeze. Mirror Lights este un upgrade al serviciului de colorare a rădăcinilor, pentru acoperirea firelor albe. Este vorba de o culoare un pic mai deschisă spre zona feței și de o culoare puțin mai închisă spre spate, oferind astfel un rezultat frumos și tineresc, fără ca firele albe de păr să se vadă accentuat. Nuanțele obținute prin serviciul de colorare Mirror Lights pot fi din zona Almond Blonde (Blond Migdală).

 

La rândul lui, cel de-al doilea serviciu de culoare propus de Koleston Perfect Lights, Shadow Lights, aduce în atenție spiritul ludic și mixul multitonal. Mai ales, pe păr lung și foarte lung. Shadow Lights transformă tonurile monocromatice, prin adăugarea de noi dimensiuni și adâncimi coloristice cât mai naturale. Contrastul sau complementaritatea tonurilor vor fi puse în valoare în diferite secțiuni ale părului prin poziționarea de înaltă precizie a suprapunerilor coloristice. Curioasă ce tipuri de nuanțe poți obține? Iată: Cinnamon Red (Roșu Scorțișoară), Vanilla Blonde (Blond Vanilie), Apricot Blonde (Blond Caisă), Mapple Brunette (Brunet Arțar).

 

2022 este despre lumină și culoare, este despre Koleston Perfect Lights.

 

Preț serviciu colorare în salon – 400 de lei

 

Lasă un răspuns

Pin It