FemiMAG

Cum să porți albul pe unghii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alb pe unghii… oriunde și oricând? De ce nu? Când vine vorba de culoarea unghiilor, e timpul să încalci regulile. Cum să porți albul pe unghii?

 

Manichiura albă a fost prezentă pe covorul roșu la mai toate evenimentele din ultima perioadă. Prin urmare, dacă este prea devreme să îmbraci acei blugi albi pe care îi iubești, avem câteva nuanțe de unghii care să te facă să simți că e vară tot timpul anului.

Proaspăt ca zăpadă

Te invităm să faci o drumeție imaginară la zăpada proaspătă și strălucitoare din vârful Alpilor. Luminoasă și curată, această nuanță opacă este o declarație îndrăzneață și soluția ideală pentru manichiura french.

Cum să porți albul pe unghii?

Pentru a recrea acest look acasă, începe cu o bază curată, pentru un look inspirat de pe podiumurile de modă, apoi scurtează unghiile și rotunjește vârfurile. În acest caz, recomand cel puțin două straturi de produs pentru o acoperire de durată. În arta unghiilor? Acest alb de iarnă este baza perfectă pentru fiecare look.”, sfătuiește Mari Luca, trainer OPI.

Strălucește!

Tânjești după puțin sclipici? Alege Funny Bunny! Merge de minune cu orice, este o nuanță super strălucitoare care atinge perfecțiunea. Delicată și feminină, de un alb pur, dacă ești o viitoare mireasă află că această culoare se potrivește perfect cu mirele tău. De fapt, îți garantăm că vei spune DA până și unghiilor tale.

Polivalentul

Dacă albul opac este prea mult pentru tine, atunci încearcă Suzi Chases Portu-geese. Este o nuanță cu accente adăugate de gri și albastru, creată pentru a complimenta orice ton al pielii. Este ușor de purtat pe toată perioada anului, face echipă bună cu strălucirea, în timp ce visezi la zilele lungi și călduroase de vară, înainte să îmbraci hainele groase și denimul pe măsură ce temperaturile scad. Este un bonus pentru stilul tău impecabil, din cap până în picioare.

Încalcă regulile!

De ce nu? „A sosit momentul să îmbrățișăm albul iernii și să îl purtăm mai des. Prin urmare, te sfătuiesc să îți cucerești toți admiratorii cu o manichiură clasică, dar fermecătoare, pe toată durata anului.”, recomandă trainerul OPI.

Lasă un răspuns

Pin It