FemiMAG

Cea mai rapidă, eficientă și sigură soluție de Epilare Laser este acum la El Studio

Pinterest LinkedIn Tumblr

  La El Studio îți oferim o soluție rapidă, eficientă și sigură pentru îndepărtarea părului inestetic. Și când vine vorba de tehnologie, folosim întotdeauna cele mai bune dispozitive. Din această toamnă îți aducem cea mai performantă și prietenoasă tehnologie pentru epilarea cu laser, tehnologie de ultimă generație, 2022.

 

Începând cu luna Septembrie, la El Studio poti beneficia de un nou serviciu în saloanele din Bucuresti: epilarea cu laser. O metodă de epilare progresiv definitivă – laser tip diodă cu 3 lungimi de unda, o solutie din ce în ce mai folosită de milioane de femei din întreaga lume.

Cea mai rapidă, eficientă și sigură soluție de Epilare Laser este acum la El Studio

Epilarea definitivă cu laser este o metodă foarte sigură și eficientă de a elimina părul nedorit, din orice zonă a corpului. În plus este foarte confortabilă și acesibilă.

              Noul sistem laser cu diodă este destinat îndepărtării pe termen lung a părului de pe față sau corp: brațe, picioare, spate sau zonele intime. Echipamentul este dotat cu o tehnologie specială de răcire ce acționează la suprafaţa pielii pentru a o proteja de lumina laser, asigurând astfel un tratament foarte sigur și confortabil.

Comparativ cu alte aparate care au o putere de 1200W și merg pe o singură frecvență, tehnologia utilizata la El Studio este mai puternică (2000W), ceea ce face ca ședințele să fie mai rapide și mai eficiente. Noul sistem utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge radacina firelor de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.

Laser cu diodă

În plus, noua tehnologie în materie de epilare cu laser funcționează pe 3 frecvențe, adică într-o ședință poți acționa pe orice zonă dorești, indiferent de adâncimea firelor. De asemenea, această metodă este potrivită pe orice culoare de piele și păr, caracteristici pe care alte aparate de epilat nu le au. Astfel, celelalte metode de fotoepilare funcționează cel mai bine pe părul închis la culoare și pe pielea deschisă fiind contraindicat pentru pielea inchisa sau bronzata. Cu tehnologia disponibila in saloanele El Studio, serviciul de epilare laser poate fi realizat pe toate tipurile de piele si in orice perioada a anului.

Noul sistem de îndepărtare a părului cu laser de la El Studio:

  • Tratează toate firele de păr, indiferent de nuanţă – de la părul negru, la cel blond;
  • Se poate utiliza pe toate tonurile de piele, de la cea albă la cea foarte pigmentată;
  • Acționează fără durere și necesită sesiuni de tratament mai scurte;
  • Sistem de operare inteligent – tratamentul poate fi realizat cu mare ușurință selectând tipul de piele şi zona corpului iar software-ul va oferi automat parametrii recomandati.
  • Aprobat FDA si CE Medical.

              Nou la El Studio! Scapă de părul nedorit de pe corp cu cea mai performantă tehnologie disponibilă din domeniul epilării definitive cu laser, care poate fi folosită în siguranță pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii, non-invaziv, fără durere și cu rezultate excelente și de durată!

              Important! El Studio are pentru tine o super ofertă:  Alege acum un pachet full body de epilare definitivă si beneficiezi de 25% reducere in perioada de lansare: 450 lei in loc de 600 lei / sedinta full body. Așadar, grăbește-te să-ți rezervi un loc la salon și bucură-te de cel mai bun tratament de îndepărtare a părului.

Mai multe detalii pe https://laser.el-studio.ro/

Lasă un răspuns

Pin It