EscapadeMAG

Yupi Fest – Festivalul bucuriei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Yupi Fest s-a născut din dorința organizatorilor de a crea un eveniment cosmopolit, cu un suflu nou, care sa devină un punct de atracție pentru iubitorii de activități în aer liber, cu accent pe familiile cu copii și turiștii care vin în Herculane la relaxare sau tratament și caută în același timp un festival care te îndeamnă la bucurie, mișcare în natură și interacțiune, fiind primul festival de acest gen din Herculane și din regiunea Banatului.

 

,,Ne bucurăm să ne implicăm în acest proiect, cu atât mai mult cu cât considerăm că Herculane este o stațiune care are foarte multe de oferit pentru persoanele de toate vârstele. Ne dorim să susținem sportul, educația și relaxarea prin evenimentele noastre, precum și să promovăm valorile noastre locale. Suntem siguri că acest tip de eveniment o să fie o opțiune foarte bună de petrecere a timpului din vacanță pentru turiștii noștri, unde fiecare membru al familiei o să găsească o activitate de care se poate bucura” a declarat Cristian Miclău, Primar al Orașului Băile Herculane.

Yupi Fest – Festivalul bucuriei

Organizatorii își doresc crearea unui eveniment organizat la Herculane, în fiecare an, la începutul verii, care să devina o tradiție, iar evenimentul sa crească de la an la an și să fie inclus în calendarul evenimentelor regionale din Banat și al festivalurilor la nivel național, precum și promovarea stațiunii Herculane.

Ne-am propus creșterea interesului de a participa la activități în aer liber, într-un cadru natural spectaculos, promovarea unui stil de viață activ și sănătos, prin organizarea de activități sportive, într-o stațiune milenară, în care aerul ionizat negativ de la Herculane este boost de sănătate pentru organism, Ne dorim totodată să asigurăm în cadrul evenimentului promovarea producătorilor locali și români în general.” menționează Marinela Badea, Președinte Pro Turism Herculane

Plasat în peisajul de legendă de pe Valea Cernei, Yupi Fest aduce împreună timp de 3 zile familiile cu copii și turiștii pentru activități diverse și atractive, mâncare bună și vibe de festival, în aerul curat din Herculane.

Pentru că ne dorim un nou tip de evenimente pentru Herculane, am creat spații și activități destinate și celor mai mici dintre turiștii stațiunii, unde se pot distra, dar și unde putem dezvolta împreună activități educative. În același timp specialitățile locale, activitățile diverse și peisajul spectaculos vor face evenimentul perfect pentru toate vârstele.” spune Laura Pătru, PR Asociația Pro Turism Herculane

Ce vei găsi la Yupi Fest:

 • activități distractive: parada mascotelor, jocuri și concursuri
 • activități sportive destinate tuturor categoriilor de vârstă
 • activități creative și ateliere pentru copii și adulți
 • activități cultural-educative pentru copii, prin prezența cărților și a teatrului
 • activități de mindfullness & relaxare în spațiile verzi din stațiune, cu o vedere spectaculoasă asupra Văii Cernei
 • street food, atât cu produse si preparate locale, cât și de la comercianți români
 • bazar, un loc plin de culoare, de unde se pot achiziționa suveniruri și produse specifice locului

Atractii Yupi Fest:

 • zona Play & Fun
 • zona Sport
 • zona Workshops
 • zona Edu
 • zona Zen
 • zona Street Food
 • zona Bazar

Colțuri cu bunătăți, jocuri și concursuri, activități sportive, activități distractive și educative pentru copii, zone de relaxare și vibe de festival se pregătesc pe Valea Cernei.

Program event: 23 -25 iunie

Vineri, 23 iunie: 16:00 – 22:00

Sâmbătă, 24 iunie: 10:00 – 22:00

Duminică, 25 iunie: 10:00 – 12:00

 

Evenimentul este organizat de Asociația Pro Turism Herculane și Primăria Băile Herculane cu susținerea Direcției Județene pentru Sport Caraș-Severin și Asociația Locus – Herculane Project, așteptând ca și alte entități instituționale și economice să se alăture evenimentului.

Parteneri Media: Banat FM, Banat TV, Express de Banat.

 

Lasă un răspuns

Pin It