BeautyMAG

Secretele unui păr sănătos? Descoperă rețeta profesioniștilor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretele unui păr sănătos? Care să fie? Simbol al farmecului, puterii și bunăstării, părul a fost întotdeauna un element esențial pentru aspectul fiecărei femei, dincolo de modă și canoanele estetice. Încadrează fața, iluminând-o și definindu-i contururile și, totodată îi accentuează senzualitatea. De aceea, este important să-i acordăm atenția cuvenită, în fiecare zi, incluzând aici coafarea, spălarea și tratamentele de înfrumusețare.

 

Întotdeauna axându-ne pe un singur scop: de a spori splendoarea părului.

Ești pregătită de schimbare? A sosit momentul să îți lași părul să crească!

De ce să-ți lași părul să crească? Pentru că acum, părul care depășește nivelul umerilor poate fi ondulat, drept, cu volum, fin sau creponat. Toate aceste dorințe pot fi realizabile cu o singură condiție: este musai ca părul tău să fie sănătos, strălucitor, vibrant!

Dar cum să faci asta? Ei bine, e nevoie să îl pregătești la fel cum fac marile staruri precum, Jennifer Aniston, Meghan Markle, Sofia Vergara sau Blake Lively.

Așadar, cum faci să îi oferi părului tău cea mai bună experiență de îngrijire? Câte produse de înfrumusețare ai la îndemână? Pe ce mizezi? Șampon, balsam, mască, infuzie, serumuri! Să fie acesta mixul câștigător?

Secretul se află în mâinile profesioniștilor!

Am stabilit deja: vrei să ai un păr de star! Ei bine, trebuie să iei în calcul că acest lucru implică un efort susținut! Nu te mai poți limita la un simplu șampon și la un balsam. Ai nevoie de un întreg arsenal de îngrijire pus la punct de un stilist de renume. Știi și tu: „Sănătatea părului e cea mai importantă”, confirmă Gabriel Ilie, stilist Londa Professional. Chiar mai importantă decât culoarea. Pentru că, nu-i așa, „pentru a te bucura de un blond cu adevărat perfect, înseamnă să elimini vârfurile deteriorate”, punctează specialistul.

Secretele unui păr sănătos. Ia aminte!

Așa cum lucrurile evoluează în general, și părul se mișcă în aceeași direcție: astăzi, părul este mult mai organic, se bucură de mai multă mișcare, e mult mai purtabil.

Îți dorești bucle flexibile? Apelează la produse speciale!

O femeie glam este femeia hotărâtă, stăpână pe ea și mereu în trend. Cu păr îngrijit, în tendințe, cu bucle de poveste, perfecte, flexibile. Iar pentru asta ai nevoie de accesorii și produse speciale: un ondulator și Polished Waves de la SP, un produs cu efect antistatic și protecție UV. Aceasta este soluția de styling care va dărui structura individuală și elasticitate fiecărei bucle.

Sarah Jessica Parker: un păr ombre, lung, mereu ca scos din cutie

De acum și tu poți! Transformă-ți textura părului: simte-l ușor la atingere și bucură-te de o strălucire delicată! Light Oil Keratin Protect Spray de la System Professional este un ulei sub forma de spray, ce hrănește firul și asigură o finisare delicată.

Meghan Markle – o adori, nu-i așa?

Este renumită pentru părul ei atât de vibrant. Ești curioasă cum îl păstrează în cea mai bună formă? Cu un ulei de păr bogat în keratină. Optează pentru Dark Oil de la Sebastian Professional: hidratează și hrănește părul în același timp.

Jennifer Aniston – un păr strălucitor… mereu seducător!

Jennifer Aniston pur și simplu impresionează mereu! Secretul? O parte bună din farmecul ei vine tocmai din perfecțiunea coafurilor ei. Actrița se remarcă de fiecare dată printr-un păr wow, strălucitor. Vestea bună? Și tu poți fii ca ea! „Alege Hydrate Emulsion de la System Professional. Cu o mare putere de penetrare, aceasta conține substanțe active care pătrund in interiorul firului de păr, lăsându-l mătăsos, mai ușor de aranjat și strălucitor. Grație complexului Formamoist, care conferă părului  hidratare de lungă durată şi o protecţie activă împotriva uscării, părul se transformă complet. Formula inovatoare conţine elemente care oferă hidratare chiar şi părului fin, fără să-l încarce.”, explică stilistul.

Să nu uităm de Sofia Vergara!

Adepta unui stil minimalist, simplu, Vergara nu trece niciodată neobservată! Un aspect neted și lucios al părului o pune mereu în evidență.

Îți dorești și tu un păr cu volum care să își păstreze aspectul natural? Acum este posibil cu Nioxin Rejuvenating Elixir, un produs leave-in care revigorează și rejuvenează textura părului fin, fără a-l încărca.

 

Ai reținut pașii? Oferă-i părului grija pe care o merită și te va răsplăti prin sănătate și frumusețe!

 

Lasă un răspuns

Pin It