BeautyMAG

Păstrează strălucirea blondului și în sezonul de toamnă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prima zi de septembrie ne-a luat un pic pe sus și ne-a lăsat visători? Poate, un strop. Ei bine, nu e nevoie să ne întristăm și nici să ne luăm adio de la diminețile calde și însorite. E adevărat că începe să se simtă în aer, în suflete, dar și în look-urile noastre adierea de toamnă. Hai păstrează strălucirea blondului și în sezonul de toamnă.

 

Așa e cursul vieții, însă e nevoie să ne păstrăm cu firea și să ținem cu dinții de strălucirea părului nostru. Mai ales, când vorbim de cel blond! Iată recomandările specialiștilor Londa Professional pentru mixul ideal de produse destinate îngrijirii și stilizării părului blond.

Care sunt cele mai bune produse de îngrijire pentru părul blond?

Ce fel de blond ai ales să porți? Cumva blond, cu reflexe argintii? Atunci, știi dejă că este o culoare mai greu de întreținut. Pentru atingerea acestui obiectiv de frumusețe, vei avea nevoie de produse speciale pentru păr vopsit, mai exact special create pentru părul blond.

Stiliștii Londa Professional recomandă ca blondele să se bazeze la nivel de îngrijire pe produse hidratante și pe produse pentru părul vopsit. Explicația? Ai nevoie de hidratare ca să îți menții structura naturală a firului de păr, dar şi pentru a evita uscarea şi ruperea acestuia. Pe de altă parte, ai nevoie de sampon și mască pentru păr vopsit pentru a-ţi proteja culoarea.

Frecvența operațiunii de spălare a părului vopsit

Nu ezita să te speli pe păr ori de câte ori este nevoie! Dar ține aproape de produsele adaptate nevoilor tipului tău de păr. Mai ales că există produse special create pentru părul blond. Acestea îţi vor mentine culoarea intactă, îţi vor hidrata părul şi îţi vor neutraliza tonurile de galben şi auriu.

Una dintre aceste game este Color Revive Blonde & Silver de la Londa Professional. Şamponul conţine pigmenţi de violet şi hidratează intens părul, lăsându-l neted şi catifelat la atingere. Masca, din aceeaşi gamă, mentine culoare rece de blond argintiu, hidratează părul, lăsându-l catifelat şi strălucitor – se aplică pe părul umed şi se lasă să acţioneze timp de 5 minute.

Părul blond. Cum îl coafezi fără să-l agresezi?

Blondul se obţine, în general, prin decolorare. Așa că are nevoie de mai multă atenţie și îngrijire. Cum? Păstrează-ți părul intens hidratat. Hrănește-l prin aplicarea unui ulei de păr, după fiecare spălare. Apoi, nu uita să îl protejezi împotriva căldurii în exces emanate de instrumentele de styling cu ajutorul spray-urilor termice.

 

Produse recomandate pentru îngrijirea părului blond:

Color Revive Blonde & Silver Shampoo, Londa Professional

Color Revive Blonde & Silver Mask, Londa Professional

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It