EscapadeMAG

Masajul care dă tonul vacanței tale

Pinterest LinkedIn Tumblr

O aștepți mereu cu nerăbdare, dar anul acesta parcă mai mult decât oricând. Și tare greu a mai trecut timpul, nu-i așa? Evident, despre vacanță este vorba. Fie că tocmai te afli, fie că urmează să pleci peste câteva zile într-o binemeritată vacanță, unele mici pregătiri și tipsuri de care să ții cont sunt binevenite.

 

E timpul să-ți schimbi atitudinea față de tine, față de corpul tău și să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Nu doar tu îți dorești și ai nevoie de o pauză, ci și corpul tău! Permite-i să se relaxeze. Și cu ce ai putea începe mai bine, dacă nu cu un binemeritat masaj?

Dă tonul vacanței tale cu un masaj!

Mâini cu o atingere liniștitoare, care te răsfață, înlătură tensiunea musculară sau exfoliază ușor pielea cu produse naturale, redându-i strălucirea… Masajele, în special, sunt un tratament la care nimeni nu ar trebui să renunțe vreodată. De aceea, ar trebui să te delectezi periodic cu un astfel de răsfăț pentru minte și trup, nu doar în vacanță. De ce să faci asta? Pentru că masajul este unul dintre cele mai vechi ritualuri de wellness și este ideal pentru promovarea relaxării corpului nostru, într-un mod natural și fără riscuri.

La Herculum Spa, în cadrul Afrodita Resort & Spa te poți lăsa purtat pe mâini magice, ce realizează de la masaje clasice menite să-ți relaxeze mușchii, la tratamente delicate cu ierburile Afroditei.

Uită de stres și bucură-te de o relaxare completă cu masajul cu pietre vulcanice, o terapie wellness care are rolul de îndepărta stresul și anxietatea. În plus, masajul aduce beneficii precum detoxifierea corpului, stimularea circulației sângelui și calmarea durerilor musculare și de spate.  Factori esențiali la început de vacanță perfectă. Un masaj care echilibrează chakrele și aduce bunăstare.

Alege Hercule, it’s me – Ritual spa pentru Revitalizare

Odată ce ai înlăturat stresul , te poți bucura pe deplin de un ritual spa pentru Revitaliare. Ai atâta nevoie! În ce constă acesta? Ritualul începe cu o baie în bazinul cu apă termală minerală, în care va trebui să-ți miști ușor și lent în apa caldă toate articulațiile. Rezultatul? Toți mușchii se vor relaxa profund, în timp ce o căldură plăcută va pătrunde în fiecare fibră, iar inima o va lua la goană bătând mai repede. La ieșirea din baie, dacă vei simți nevoia te vei putea răcori stropindu-ți fața cu apă rece, ori poți bea un pahar cu apă. După repaos, un duș ploaie pentru răcorire te va trezi din visare și te vei vei simți infinit de calm.

E momentul să treci la alt nivel și să te lași pe mâna unuia dintre experții de la Herculum Spa, pentru un masaj energetic. De ce să faci asta? Acest tip de masaj lucrează profund în interiorul mușchilor, dar în același timp și cu fluxurile de energii ale corpului, pentru a le readuce în echilibru. Trebuie să știi că masseurul  lucrează intuitiv folosind diverse tehnici, în funcție de ceea ce-ți dorești sau de ceea ce are nevoie organismul tău. Astfel că vei deveni pe deplin conștient și de tensiunile din corp, iar, treptat-treptat, și de detensionarea care se produce. Rezultatul? Se relaxează atât corpul fizic, cât și mintea, iar odată ce energia începe să curgă din nou, vei constata că te vei simți complet renăscut și cu un plus de vitalitate.

Odată recăpătată vitalitatea, un alt ritual spa merită să fie testat: Ierburile Afroditei, un ritual care deschide calea către iubire și bucurie. Afrodita – zeița iubirii și a frumuseții în mitologia greacă – avea un farmec fără tăgadă, iar rețetele ei de ierburi au ajuns și la Herculum Spa.

Așadar, te invităm în sauna Afroditei, ca să îți începi voiajul către tinerețea veșnică a sufletului și către bucuria de a trăi cât mai frumos prezentul. Valurile de căldură și aromele dragostei vor crea o combinație ce te va îmbăta pur și simplu.

Parola de acces: formula iubirii. Descoper-o și tu!

Special pentru tine îți dezvăluim în ce constă buchetul de ierburi binefăcătoare ale zeiței frumuseții. Pentru că știm că ești nerăbdătoare să afli! Busuiocul sau „iarba regilor” este prima dintre acestea. Cu o mireasmă profund masculină, proaspătă şi îmbătătoare, alături de perechea-i credincioasă, salvia, cu parfum  profund feminin, pasional şi învăluitor, cele două ierburi vin în ajutorul celor ce nu mai au timp să iubească. Adăugăm peste și puțin rozmarin, elixir al tinereții, pentru un plus de energie și de optimism. O atenție specială trebuie acordată cimbrului cu marea sa putere afrodisiacă, cimbrișorul care stârnește beatitudinea iubirii cu uleiurile lui volatile. Astfel, trupul se umple de vigoare, iar inima pulsează accelerat. Însă nimic nu ar fi posibil fără minunata mentă, iarba minții, alături de lavandă, iarba căminului și ocrotitoarea  soților, care curăță și limpezește întreaga ființă. Și pentru ca formula de iubire să fie completă, ea prinde în buchetul ei măghiranul, pe care fetele şi-l puneau sub pernă ca să afle numele viitorului soţ. Formula se încheie cu melisa, care te transformă în stăpâna seducției.

Efectul saunei este completat de AFRODITA It’s me, un masaj a cărui tehnică determină o circulație crescută a sângelui în straturile profunde ale pielii și ale mușchilor, oferind organelor interne și țesuturilor o cantitate bogată de nutrienți.

Răsfățul continuă cu un Masaj cu miere – tratamentul zeilor – o adevărată baie de frumusețe. Respiră încet și setează-ți corpul și mintea pentru relaxare. La  Herculum Spa, folosim miere naturală, sub formă lichidă, la care adăugăm câteva picături de ulei esențial de portocală, lămâie și ienupăr. Masajul se face cu o tehnică specială, prin mișcări controlate, până când mierea devine foarte lipicioasă, moment în care se îndepărtează. Mișcările specifice activează anumiţi centri nervoşi corespondenţi organelor vitale. Mierea hrănește pielea, o face mai frumoasă, mai curată şi mai luminoasă. Acest masaj aduce cu sine o liniște profundă, binefăcătoare.

Așadar, ce mai aștepți?

Dă tonul vacanței tale cu un binemeritat masaj! Află mai multe pe https://www.afroditaresort.ro/oferte/spa-med Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

 

Lasă un răspuns

Pin It