FemiMAG

Noul OPI Diamond Gel pentru unghii cu aspect impecabil, mai puternice și mai strălucitoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Professional Brands, prin OPI România, lansează OPI Diamond Gel pentru unghii mai puternice și mai strălucitoare. OPI Diamond Gel se prezintă într-o formulă compactă, având vâscozitatea ideală pentru crearea unei manichiuri cu aspect natural, strălucitor și sănătos. Exact ceea ce visează orice femeie care trece pragul unui salon!

 

Cu OPI Diamond Gel este mai ușor niciodată să creezi baza pentru un serviciu de colorare de succes, deoarece acest nou produs îți oferă pașaportul către unghii puternice, rezistente, pe care culoarea rezistă mai mult timp. De ce? Iată! Diamond Gel acționează ca o bază care întărește și protejează unghiile și construiește o suprafață netedă, ceea ce permite rezistența culorii pentru mai mult timp.

Noul OPI Diamond Gel pentru unghii cu aspect impecabil

OPI Diamond Gel  este un produs multitasking, cu o formulă 3 în 1, care poate fi folosit atât pentru unghii naturale, pentru extensii scurte, cât și pentru construcții.  ”Cu versatilitatea sa extraordinară 3 în 1, Diamond Gel este un produs care te ajută să creezi manichiuri frumoase, cu un look natural și un aspect îngrijit, ceea ce reprezintă obiectivul major al unui serviciu de manichiură profesional”, explică Suzi Weiss-

Sistemul OPI Diamond Gel oferă un mod unic de a pune în valoare culorile și nuanțele din sistemele GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer, dar și toate variantele de Nail Art. Explicația? Are o vâscozitate perfect echilibrată, suficientă cât să poată fi aplicat cu ușurință și precizie. Este un sistem ușor de folosit, care include în primul rând baza Base Gel, care oferă aderență maximă pe unghia naturală și care acționează ca o barieră flexibilă atât pentru unghie, cât și pentru produs; gelurile de construcție Builder+ Gel, care oferă claritate și strălucire și sunt destinate unui finish simplu, putând încapsula sclipici, confetti și alte aplicații și, nu în ultimul rând, topul Gloss Top Sealer, care oferă o tușă de strălucire premium, precum și un strat protector pentru activitățile de zi cu zi.

Un produs 3 în 1 -OPI Diamond Gel

Gelurile Builder+ Gel sunt disponibile atât în varianta fără nuanță (Clear) cât și în nuanțe iconice și legendare OPI: Alpine Snow, Funny Bunny, Bubble Bath, Samoan Sand, Put In In Neutral și Passion.

Diamond Gel este perfect pentru clientele care vin regulat la salon, în special pentru a le întări și proteja unghiile, dar și pentru cele care își doresc un aspect natural și foarte elegant. Noul OPI Diamond Gel creează baza ideală pentru transformarea unghiilor unei femei.

Află mai multe despre noul OPI Diamond Gel pe www.professionalbrands.ro

#OPIDiamondGel #OPIObssesed

Lasă un răspuns

Pin It