FemiMAG

Concentrat de sănătate personalizat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stațiunea Băile Herculane este renumită pentru băile termale cu sulf, iar beneficiile băilor sulfuroase, realizate în căzi în cadrul tratamentului balnear sunt multe.

 

De altfel, este binecunoscut faptul că tratamentul balnear și-a dovedit, de-a lungul secolelor, eficacitatea în tratarea mai multor afecțiuni. În plus, la Bacolux Afrodita Resort & SPA, avem un mare atuu: propriul izvor de apă termosulfuroasă.

De ce e atât de specială apa de la Herculane?

Ei bine, apa izvoarelor minerale din Băile Herculane are proprietăți curative datorită conținutului bogat de hidrogen sulfurat. Hidrogenul sulfurat este singurul compus al sulfului care se absoarbe în organism prin piele, plămâni și pe cale digestivă. Acesta se elimină prin piele, intestin și rinichi.

De asemenea, pentru că are un pH optim pentru piele, apa sulfuroasă de la Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice degenerative, osteoarticulare, respiratorii, neurologice, ginecologice, post-traumatice, precum și afecțiuni asociate (digestive, renale, cardiovasculare, dermatologice, endocrine sau de nutriție

Ia-ți doza de sănătate într-un concentrat personalizat!

Cum poți beneficia de cel mai bun tratament balnear? Cum funcționează acesta? În timpul băilor în ape sulfuroase, organismul absoarbe o cantitate mare de minerale. Acestea sunt absorbite prin piele grație temperaturii ridicate a apei folosită în tratamentul balnear (38-60ºC) care deschide astfel porii.

De asemenea, la o astfel de temperatură se creează aburi, care au efecte antiinflamatorii, antiseptice și desensibilizante asupra căilor aeriene superioare și traheo-bronșice, ajutând bolnavii cu BPOC, astm bronșic, sinuzite, rinite alergice, ozena.

Sulf si sanatate

Însă, rețeta succesului pentru o piele frumoasă o constituie concentrația mare de sulf din astfel de băi, care previne ridurile și vindecă acneea. De asemenea, tratamentul balnear cu ape sulfuroase crește circulația arterială cutanată periferică și te scapă de furnicăturile și amorțeala mâinilor și picioarelor tale. Prin urmare, vei avea parte de o circulație îmbunătățită a sângelui care ajută la eliminarea toxinelor (băile sulfuroase detoxifică ficatul) și la oxigenarea organelor din corp. În plus, cu o mai bună circulație sangvină, pielea este capabilă să lupte împotriva bacteriilor și infecțiilor cu care poate intra în contact – un aspect foarte important, în special în vremea pandemiei de coronavirus.

Efectul antiinflamator și antialergic

Cura cu ape sulfuroase ameliorează și afecțiuni ale aparatului locomotor. Durerea, inflamațiile și rigiditatea musculară, toate sunt combătute cu ajutorul apelor sulfuroase, ajutând la recuperarea mobilității articulare. În plus, apa fierbinte are un efect relaxant, ușor sedativ, prin care vei reuși să îndepărtezi orice urmă de tensiune. La nivel articular, induce vasodilatație și astfel scade ischemia.

Și asta nu e totul! Efectul antiinflamator și antialergic al apelor sulfuroase de la Herculum Spa este util și în tratarea unor boli ginecologice: infecții cervicale, anexită, insuficiențe ovariene cu sau fără alte tulburări endocrine, sau insuficiențe enzimatico-metabolice. În cazul afecțiunilor neurologice periferice, tratamentul balnear se recomandă pentru: pareze ușoare, recente, afectări ale tendoanelor, înlăturarea tulburărilor trofice și vegetative; combaterea sechelelor dureroase și inflamatorii; educarea funcțiilor de coordonare a mâinii și piciorului.

Dacă toate aceste motive te-au convins de beneficile apei sulfuroase din stațiune, îți reamintim faptul că Băile Herculane este una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din Europa. Cu peisaje de basm, izvoare termale, peșteri, floră și faună exotice și aerul puternic ionizat negativ, acest tărâm este o binecuvântare pentru trup și spirit. Sejurul tău la tratament balnear, cu mese și cazare în Băile Herculane, nu poate fi decât cea mai sănătoasă alegere!

Evadează din stresul cotidian pentru a avea grijă de tine și a-ți întări sistemul imunitar.

La Bacolux Afrodita Resort&Spa vei descoperi o experiență de well-being bazată pe un mix de terapii wellness și balneare, în care răsfățul și relaxarea se îmbină într-un mod armonios cu sănătatea. Pentru aceasta ți-am pregătit pachetul Wellness &Tratament |SpaMed, în care îți vei redobândi starea de bine.

Totodată, trebuie să știi că odată cu pachetul SpaMed, beneficiezi nu numai de tratamente balneare și terapii wellness, ci și de cazare și servicii de masă all inclusive. Aceasta pentru că ne gândim la oaspeții noștri și suntem atenți la toate nevoile acestora: să primească tot ceea ce-ți doresc: frumusețe, sănătate și siguranță.

Cât timp poți poți beneficia de tratament?

Durata sejurului poate fi de: 5, 7, 10, 12 sau 14 nopți cu intrare duminică sau luni, iar serviciile de masă pot fi, la alegere, între: all inclusive, (mic dejun, prânz, gustare, cină în sistem bufet suedez și băuturi non-alcoolice & alcoolice). De asemenea, sejurul include 1 terapie wellness și 2 terapii balneare pe zi pentru fiecare persoană, astfel că pachetul devine foarte atractiv.

Ia aminte: În cazul în care nu ai bilet de trimitere medicală, vei achita o taxă suplimentară de 10% din valoarea pachetului.

 

Acestea fiind zise, te așteptăm la Băile Herculane, să te bucuri de un concentrat de sănătate personalizat. Tu dai tonul, noi completăm… Vino la Afrodita Resort&Spa și dă un restart organismului tău!

Lasă un răspuns

Pin It