EscapadeMAG

Petrece un sejur de neuitat de Constantin și Elena!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anul acesta petreci la Băile Herculane! Dacă te afli printre cele 1,8 milioane de persoane care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena, înseamnă că e musai să iei aminte la propunerea Afrodita Resort&Spa pentru această zi sfântă.

 

Îți serbezi onomastica pe 21 mai? Te invităm anul acesta pe Valea Cernei. Ca să te bucuri de natură, de un sejur relaxant, cât și de o selecție de vinuri parfumate în cadrul celei mai noi zone din resort, la Atrium Bar.

Ce ți-am pregătit special? Un mini sejur pentru 2 nopți, cu cazare în cameră dublă, cu demipensiune, pentru doi adulți. Așadar, în perioada 21 – 23 mai te așteptăm cu brațele deschise într-unul din cele mai frumoase hoteluri de 4* din județul Caraș Severin. Situat în centrul stațiunii Băile Herculane și cu o capacitate de 220 de camere dispuse pe 10 nivele spațioase, această locație promite să iți ofere un sejur de poveste. Este renovată complet și deține două restaurante, care oferă clienților săi preparate tradiţionale româneşți şi cu specific internaţional, dar şi meniuri cu diete speciale la cerere.

Petrece un sejur de neuitat de Constantin și Elena!

Și nu doar preparatele culinare sunt cele pentru care te poftim aici. Ci ca să vezi și HERCULUM SPA, un concept creat prin folosirea resurselor naturale specifice zonei, ce au fost integrate în tratamentele spa. Alimentat în zonă pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apă termală minerală, Herculum SPA mizează pe puterea vindecătoare a apelor termale sulfuroase și în cadrul tratamentelor de recuperare și prevenție pentru afecțiuni reumatismale, dermatologice. Acestea sunt completate de servicii de fizioterapie, hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie și masaj.

Vrei să te bucuri și de natură?

Te afli în locul potrivit! Pentru că Afrodita Resort&Spa se află în apropierea parcului Vicol, care se întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați. Pe lângă acesta te poți plimba și în Centrul Imperial Istoric al staţiunii, alcătuit din clădiri, monumente istorice de arhitectură balneară, construite în sec. al XIX – lea, în perioada austriacă de dezvoltare a staţiunii, sau poți face trasee turistice tematice de drumeție în Parcul Național Domogled. Cert este că nu te vei plictisi o secundă.

Încă nu te-am convins? O poți face chiar tu, cu ocazia Sfintei Sărbători de Constantin și Elena. Te așteptăm! Oferta completă o găsești aici: https://bit.ly/2RMfdJA.

Pentru informații și rezervări, ne puteți contacta de luni până vineri în intervalul 09:00 – 17:30 la numărul 0371 057 070 sau e-mail reservations@bacoluxhotels.ro. www.afroditaresort.ro

Lasă un răspuns

Pin It