BeautyMAG

Toamna, styling-ul și coafurile în trend

Pinterest LinkedIn Tumblr

A venit toamna peste noi și chiar dacă ne mai bucurăm o vreme de zile calde, nu ne mai desparte mult timp de sezonul rece. De aceea, e bine să fim precaute și să ne luăm măsuri din timp. Pentru că, după cum știi, lunile reci de toamnă și apoi cele geroase, de iarnă, reprezintă o adevărată provocare pentru părul unei femei. Hai să vedem care e treaba cu toamna, styling-ul și coafurile în trend.

 

Explicația? După o perioadă de răsfăț în zilele calde și însorite ale verii, acesta se confruntă cu variații de temperatură, cu umiditate extremă, dar și cu uscăciune și deshidratare. La care se adaugă și senzația de presiune pe care o determină asupra sa purtarea de căciuli, șepci și caschete de iarnă.

Toamna, styling-ul și coafurile în trend

Astfel că, un lucru e clar: toamna și iarna nu sunt deloc prietenoase cu podoaba noastră capilară. Ce și cum facem în astfel de situații? Pentru asta există specialiști, iar Gabi Ilie, stilist Londa Professional, ne oferă câteva sfaturi de mare ajutor: „Expunerea la frig și la încălzirea artificială pot fi o adevărată piatră de hotar pentru podoaba ta capilară în zilele lungi de toamnă și mai apoi, odată cu sezonul de iarnă. Electrizare, vârfuri despicate, uscare excesivă, păr ultra încurcat… acestea sunt doar câteva coordonate ale sezonului rece. Nu dispera! Există soluții și pentru astfel de situații: Apelează la produsele de styling potrivite!”, recomandă stilistul.

Descoperă cele mai bune produse de styling pentru sezonul de toamnă-iarnă!

Stilistul Londa Professional ne dă detalii despre cele mai bune produse pentru această perioadă a anului. Curioasă să descoperi atuurile lor? Ei bine, acestea te ajută să combați efectele frigului și să ai o coafură de nota 10!

Iată un top 3 produse de styling pentru toamnă – iarnă recomandat de stilist:

  1. Șampon uscat  –  volum și refresh pentru coafură

Produsul meu favorit? Șamponul uscat. El joacă un dublu rol. Asigură volum la rădăcină pentru părul fin și, totodată, reîmprospătează coafura. De obicei, clienților mei le aplic șamponul uscat pe părul lăsat în jos, cu capul plecat, deoarece gravitația ajută la obținerea unui plus de volum.”, explică stilistul Londa Professional.

  1. Spumă de păr light –  Textură și volum

Dacă vrei să beneficiezi de volum în orice moment al zilei, atunci e musai să ai în colecția ta de produse o spumă de păr – tratament.  Optează pentru variantele light, care nu încarcă firul.

  1. Fixativ ușor- Lifting pentru păr

Un alt sfat extrem de util: Pentru a-ți finisa coafura, ai nevoie de un fixativ ușor care dă elasticitate părului. „E important să alegi un produs care asigură un efect de lifting și textură coafurii. Cu ajutorul unui astfel de produs, poți obține lookuri fashion și moderne.”, punctează specialistul.

Ce zici? Cu doar trei pași, părul tău va avea aspectul mult dorit și, unde mai pui că va fi și sănătos!

Prețuri recomandate

Dry Shampoo Refresh It Londa Professional: 52 RON

Essentials Spray Londa Professional: 61 RON

Spuma tratament Impressive Volume Londa Professional: 40 RON

 

 

Lasă un răspuns

Pin It