BeautyMAG

O vară cu picioare frumoase se așterne de pe acum

Pinterest LinkedIn Tumblr

Afară suntem în plină iarnă, dar nimic nu ne împiedică să visăm la vară și la plimbările lungi de seară. La tălpi goale în nisip, la unghii colorate și la clipe de desfătare. Ei, însă e nevoie de un pic de pregătire. Pentru că frumusețea picioarelor, sănătatea unghiilor se cultivă în fiecare zi. Și iarna, și primăvara. Și vara. Da, da. Așa cum bine auzi!

Așadar, dacă vrei unghii frumoase la vară, atunci e bine să te apuci de treabă și de tratamente de îngrijire de pe acum. Iată și explicația la îndemână. „Unghiile superbe, sănătoase și îngrijite dau bine în orice tip de sanda, dar ele au nevoie de următorul ritual plin de rigoare”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, Education Director OPI România.

O vară cu picioare frumoase se așterne de pe acum

„După o lungă perioadă în care picioarele au stat închise în cizme, mobuți, ghete și bocanci, acestea au nevoie să respire. Să se aerisească. Să stea în aer liber. Să fie alintate, îngrijite. Pentru că nu poți să sari pur și simplu cu lacul de unghii și să acoperi stricăciunile iernii. Acum, mai mult decât oricând, picioarele au nevoie de îngrijire. De gomaj, de hidratare, de masaj, de îngrijire. De la călcâie până  în vârful degetelor”, spune specialista OPI.

Gomaj și hidratare

Mai întâi de toate, pielea picioarelor are nevoie să fie înmuiată. Acesta este reflexul numărul 1. Ca să scapi de calozitățile de pe călcâie și de pielea crăpată, e nevoie de apă caldă și de iubire. Și de un super gomaj, desigur. Această acțiune va fi benefică și în cazul înlăturării celulor moarte. Ah, să nu uităm:  pentru această operațiune nu e nevoie de pilă. De acum, poți miza pe un gomaj special pentru picioare și de mișcari concentrice. Timp de 20 de secunde. Rezultatul? Si uite asa, O piele elastică și călcâie fine. Apoi, împinge-ți cuticulele și maseaza-le cu ulei special pentru acest tip de îngrijire. Etapa următoarea? Hidratarea. Aici, vei acționa cu o cremă de calitate, nu musai grasă, ci adaptată pentru pielea crăpată și îngroșată.

Drumul către picioarele frumoase din luna iunie începe acum!

 

 

Lasă un răspuns

Pin It