BeautyMAG

Cum remediezi striațiile de pe unghii și cauzele apariției acestora?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unghiile tale au nevoie de ajutor? Specialiștii OPI sunt aici, în caz de urgență. În misiunea lor de a te ajuta să îți menții unghiile sănătoase, aceștia demontează mituri despre orice problemă a manichiurii tale pentru a te ajuta să găsești soluții de reparare, în caz de nevoie, printre tratamentele din portofoliul OPI. Cum remediezi striațiile de pe unghii și cauzele apariției acestora?

 

Prima noastră temă? Cum să remediezi striațiile de pe unghii și să elimini factorii care le generează.

Cum rezolv această problemă?

Primul pas este să consulți un medic pentru a fi sigură că nu ai vreun deficit nutrițional, în special dacă ai striațiile pe orizontală. Dacă la mijloc se află un deficit de vitamine, această problemă poate fi remediată foarte ușor cu un program de tratament bazat pe suplimentele potrivite. De asemenea îți recomand să consumi alimente variate precum frunze verzi, proteine și acizi grași esențiali. Cum unghiile sunt compuse din keratină, care e tot o proteină, merită efortul de a le oferi nutrienții potriviți.”, recomandă Diana Marandiuc, Education Manager OPi.

E timpul să încerci un tratament!

Îți dorești rezultate rapide? Încearcă tratamentele Infinite Shine! Acestea au fost create pentru a remedia problemele unghiilor. Tratamentul Infinite Shine Ridge Filler conține mătase naturală care netezește unghia și permite aplicarea uniformă a lacului.

Chit că îți faci unghiile acasă, ori la salon, te sfătuiesc să pilești ușor unghia înainte de a aplica două straturi de bază. Dacă ai bătăi de cap, încearcă tratamentul Infinite Shine Ridge Filler, în locul unei baze obișnuite, pentru a masca striațiile, apoi continuă cu manichiura obișnuită.”, punctează specialistul.

Dacă ai Onychorrhexis, adică linii ridicate sau crestături care se deplasează pe toată lungimea unghiei, poți remedia această problemă cu extra hidratare și un tratament pe post de bază pentru manichiura ta. Îți recomandăm o combinație între Nail Envy, Infinite Shine Ridge Filler și Natural Nail Strengthener.

Spor la unghii sănătoase!

Lasă un răspuns

Pin It