BeautyMAG

Cum păstrezi blondul vibrant şi strălucitor?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iarna sau oricând în sezonul rece, este esențial să veghezi la păstrarea nealterată a culorii părului tău. Și ai dublu avantaj: un păr strălucitor și o culoare vibrantă, plus o stare de spirit de mulțumire.

 

Dacă ai părul blond, ar fi bine să ştii de ce produse ai nevoie, cât de des trebuie să te speli pe cap şi cum ar fi bine să te coafezi.

Ce produse sunt recomandate pentru părul blond?

”Blondul rece, cu reflexii argintii este o culoare mai greu de întreținut. Tocmai de aceea vei avea nevoie de produse speciale pentru păr vopsit. Mai mult decât atât, ar fi bine să alegi produsele create special pentru părul blond”, ne îndeamnă Alin Lazăr, stilist Londa Professional.

Cum păstrezi blondul vibrant şi strălucitor?

Produsele de îngrijire recomandate în acest caz sunt cele hidratante, dedicate îngrijirii părului vopsit. Iată și explicația logică. Pe de-o parte, ai nevoie de produse hidratante pentru a-ţi menține structura naturală a firului de păr şi pentru a evita uscarea şi ruperea. Pe de altă parte, ai nevoie de produse speciale pentru păr vopsit pentru a-ţi proteja culoarea. Anumite şampoane pot conţine ingrediente care îţi vor decolora mai repede părul, îl vor usca și îi vor afecta structura naturală.

Cât de des trebuie să te speli pe cap dacă ai părul vopsit?

”Ori de câte ori este necesar, dacă foloseşti produsele potrivite! Există linii de produse pentru părul blond. Atuul lor? Acestea îţi vor mentine culoarea intactă, îţi vor hidrata părul şi îţi vor neutraliza tonurile de galben şi auriu”, adaugă Alin Lazăr, stilist Londa Professional.

Una dintre aceste game este Lightplex Bond Retention de la Londa Professional. Un duo – șampon și balsam care te ajută să performezi la capitolul look.

Gama de îngrijire Lightplex Bond Retention este răspunsul tuturor cerințelor părului tău, indiferent de tipul firului de păr sau de culoare. Dacă te întrebi cu ce este diferită află că aceasta menține sănătatea părului și-l repară în profunzime chiar și în momentul în care își pierde vitalitatea.

Atuul celor două noi produse? Tehnologia ProPlex cu Acid Malic care susține refacerea legăturilor din firul de păr, le recreează și suține reconstructia unora noi.

Cum îţi coafezi părul fără să-l agresezi?

Blondul se obţine, în general, prin decolorare. Tocmai de aceea este bine să acorzi mai multă atenţie când realizezi o coafură.

În primul rând, părul trebuie intens hidratat, aşa că, primul pas pe care trebuie să-l faci este să aplici un ulei, după fiecare spălare.

În al doilea rând, cand realizezi o coafură cu placa sau cu ondulatorul foloseşte un spray termic, care să-ţi protejeze părul împotriva căldurii.

Produse recomandate pentru îngrijirea părului blond:

Preț recomandat: Lightplex Bond Retention șampon – 48 de lei, Lightplex Bond Retention  conditionner – 60 de lei

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It