BeautyMAG

9 manichiuri creative pentru primavara lui 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr

În fiecare an tendințele se schimbă, atât cele vestimentare, cât și cele din industria frumuseții. Știm bine deja că o manichiură ne poate anima în orice moment look-ul și, cu cât este mai creativă, cu atât șansele să ieșim în evidență sunt mai mari.

 

Iată câteva sugestii de primăvară propuse de specialiștii OPI.

9 manichiuri creative pentru primavara lui 2022

Lila cu un plus de efect

Această nuanță modernă de lavandă poate fi ușor scoasă în evidență cu ajutorul detaliilor subtile de verde pastel. Ce spui de The Pass is Always Greener?

Carouri roz

”Modelele cu carouri nu se demodează niciodată! De data aceasta, lasă-te inspirată de tabla de șah, dar pune-ți amprenta cu ajutorul tonurilor de roz”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

Marmură rece

Acest model, foarte solicitat de doamne și domnișoare, poate fi unul de efect dacă alegi să mixezi culori precum roz, lavadă, baby blue și verde pastel. Astfel, primăvara va fi desenată pe unghiile tale. Un pont de final: pentru ca manichiura să reziste mai mult timp pe unghii, nu uita să aplici Infinite Shine.

Înflorirea cireșilor

Fii creativă și optează pentru o manichiură plină de prospețime. Cum altfel dacă nu cu ajutorul modelelor florale?! Cireșii înfloriți sunt vedeta primăverii, așadar lasă-i să fie și pe unghiile tale.

Flăcări

Se spune că nu este bine să te joci cu focul, dar când vine vorba de manichiui este bine să riști din când în când. Cum? Pe vârful unghiei, optează pentru un model cu flăcări care urcă dinspre patul unghial.

Dungi

Uită de banalele dungi și alege să porți un imprimeu de tip tigru pe vârful unghiei. Ai liber la culori!

Leopard

Fii creativă și optează pentru un imprimeu de tip leopard, dar puțin diferit. Colorat, în nuanțe de primăvară, un combo de verde pastel, baby blue și roz.

Folii cu trandafiri

Foliile de transfer cu trandafiri în nuanțe roz pudrat oferă un look abstract pentru primăvara lui 2022. Ca acest design floral să reziste, aplică o bază albă Alpine Snow.

Pixeli

Aceste pătrățele holografice oferă un efect digitalizat impresionant. Optează pentru acest look diferit și ia primăvara prin surprindere.

Lasă un răspuns

Pin It