BeautyMAG

5 reguli esențiale pentru unghii frumoase și sănătoase

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie îngrjită este o femeie frumoasă. O femeie care are grijă de detaliile care contează – de coafura ei, de tenul ei, de mâinile și manichiura ei. De sănătatea ei. O femeie care strălucește este o femeie care se preocupă de sănătatea și de starea ei de bine. Iar asta se vede până în vârful degetelor.

 

Dacă și tu visezi la unghii tari, lungi, sănătoase și fără de pată, ia în calcul respectarea acestor 5 reguli esențiale. ”Pentru că, stilul de viață ne influențează sănătatea unghiilor”, admite Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Consumă gustări sănătoase

Este destul de ușor să picăm în fața tentației și să ronțăim ceva atunci când timpul nu ne permite să luăm o pauză pentru a mânca. Din acest motiv, este foarte important să avem cu noi gustări sănătoase, mai ales dacă sărim peste mese. Poți opta pentru batoane nutritive sau legume pe care să le consumi cu humus.

Fă-ți timp pentru stretching

Deși nu îi dăm importanță, stretching-ul este esențial mai ales dacă petreci foarte mult timp pe scaun. Din când în când, este indicat să faci câteva mișcări care să te ajute să detensionezi musculatura și să previi durerile sau leziunile serioase pe termen lung. Ori de câte ori ai un moment liber, încearcă răsucirile de bazin, pe scaun.

Nu uita să bei apă

”Hidratarea este esențială pentru un stil de viață sănătos, dar este totodată un aspect pe care de multe ori îl neglijăm. Ce zici dacă ți-ai lua un recipient reutilizabil pe care să-l umpli mereu? Dacă nu ești iubitoare de apă plată, atunci poți încerca să adaugi o aromă naturală cu ajutorul câtorva felii de lămâie sau castraveți”, adaugă Diana Marandiuc de la OPI.

Ieși pe afară

20-30 de minute sunt suficiente ca să te bucuri de aer proaspăt. Mergi la o scurtă plimbare și fă-ți plinul cu vitamina D.

Fii pozitivă!

Este o perioadă în care multe persoane sunt mai puțin motivate sau se confruntă cu burnout-ul. Dacă te regăsești printre ele, încearcă să cauți să fii pozitivă.

Lasă un răspuns

Pin It