BeautyMAG

5 pași către o pedichiură rezistentă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trebuie să recunoaștem că ne-a lipsit să ne facem pedichiura, iar sezonul cald este momentul ideal în care să afișăm cele mai frumoase culori.

 

Sandale, papuci, toate acestea iau o altă formă atunci când sunt însoțite de o pedichiură perfectă și, indiferent că alegi să o realizezi acasă sau la salon, iată câteva sfaturi ale specialiștilor OPI de care să ții cont.

Culoarea contează

”Fiecare femeie caută acea culoare care să iasă în evidență, mai ales în zilele de vară. Știm că în tendințe sunt nuanțele de nude, roz sau alb, cele mai bune alegeri pentru sezonul cald sunt culorile vibrante”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România

Culoarea trebuie să reziste

Contează foarte mult pentru o pedichiură să reziste, iar dacă oja clasică nu ți se pare tocmai prietenoasă pentru această situație, încearcă o pedichiură cu gel. Pedichiura cu gel poate rezista până la 21 de zile.

Scapă de pielea uscată

”Pentru că purtăm sandale, iar pielea piciorului este mult mai expusă, scapă de călcâiele crăpate și de pielea uscată”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România. În acest sens, poți folosi produse care să ajute la exfoliere, dar mai ales nu uita de cremele hidratante.

Manichiura și pedichiura nu trebuie musai să fie la fel!

Este complet greșit să spui că manichiura și pedichiura trebuie să fie identice. Poți purta ce nuanțe vrei, când vrei, cum vrei, chiar dacă asta înseamnă să ai cinci culori diferite pentru fiecare unghie.

Adaugă strălucire

Lacul pentru unghii este întotdeauna o alegere excelentă pentru pedichiură. Poți oferi o strălucire majoră cu Infinite Shine, o ojă cu un sistem în trei pași care are o bază, culoare și top coat și rezistă până la 11 zile.

Lasă un răspuns

Pin It