StyleMAG

Nou de la Londa Professional – Șamponul și Balsam din Gama LightPlex Bond Retention

Pinterest LinkedIn Tumblr

Culoarea înseamnă artă, înseamnă pasiune. Un păr vopsit de un profesionist în colorare este un păr strălucitor, un păr sănătos, un păr care seduce și atrage.

Indiferent de culoarea pentru care optezi, ea are nevoie de îngrijire și de atenție. Un păr sănătos se păstrează cu dedicare și cu un ritual precis de curățare și styling.

Azi, ai la îndemână noua gamă Lightplex Bond Retention de la Londa Professional. Un duo – șampon și balsam care te ajută să performezi la capitolul look.

Gama de îngrijire Lightplex Bond Retention

Gama de îngrijire Lightplex Bond Retention este răspunsul tuturor cerințelor părului tău, indiferent de tipul firului de păr sau de culoare. Dacă te întrebi cu ce este diferită află că aceasta menține sănătatea părului și-l repară în profunzime chiar și în momentul în care își pierde vitalitatea.

Atuul celor două noi produse? Tehnologia ProPlex cu Acid Malic care susține refacerea legăturilor din firul de păr, le recreează și suține reconstructia unora noi.

Șamponul și Balsamul Lightplex Bond Retention sunt special create pentru femeile grăbite, dar care, totuși, nu vor să renunțe la sănătatea și aspectul lucios al părului lor. Grație tehnologiei ProPlex pe care aceste două noi produse Londa Professional o înglobează, părul rămâne hidratat, lucios și nu se încurcă.

De azi, părul tău are șansa să își recapete elasticitatea naturală și starea de bine cu Lightplex Bond Retention, noua gamă Londa Professional care aduce mai multă rezistență pentru părul tău.

Preț recomandat: șampon – 48 de lei, conditionner – 60 de lei

Lasă un răspuns

Pin It