HealthMAG

Cum să te simți mai sexy azi?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se zice că diavolul stă în detalii, iar, câteodată, detaliile sunt definitorii pentru problemă! Studiu de caz: vrei să strălucești, să fii seducătoare și sexy? Ți se recomandă haine, lenjerie, dantelă, tratamente cosmetice, machiaj, tehnici de auto-convingere, relaxare, hidratare și lecturi care să îți stimuleze inteligența! Cum să te simți mai sexy azi?

 

Da, toate bune și frumoase, dar tu știi că problema nu e aici. De fapt, mai toate știm asta, că am trecut prin asta în viață: când ai prurit și usturimi în zona intimă și apar dureri în timpul actului sexual, starea ta de bine este spulberată și dispare romantismul situației. Primul lucru pe care ți-l dorești este să te simți tu bine în corpul tău, să îți simți vaginul sănătos și pregătit pentru senzații plăcute. Atunci vei putea să arăți cu adevărat sexy și radioasă, aproape independent de cât de seducătoare îți sunt hainele sau machiajul.

Cum să te simți mai sexy azi?

Pe scurt: primul ingredient al siguranței de sine a unei femei nu este nici parfumul și nici rujul, ci este o floră vaginală sănătoasă! Vaginul are o floră microbiană la fel ca și intestinul gros, iar pentru menținerea echilibrului ei, deci pentru cultivarea bacteriilor „bune“ în detrimentul celor „rele“ este nevoie ca în vagin să existe un mediu acid, deci un PH cu valori mici (3,5 – 4,5). Acesta este asigurat de prezența acidului lactic și de un nivel optim de hidratare, ceea ce se întâmplă în mod natural, prin reglare hormonală, în timpul perioadei fertile a femeii.

Menținerea unei stări de confort prin asigurarea unui PH corespunzător la nivel vaginal se poate realiza și recurgând la acele mijloace care favorizează flora microbiană benefică: se recomandă probiotice, hidratare și asigurarea igienei intime cu mijloace cât mai naturale și mai puțin agresive, evitând săpunurile care, după cum știm, sunt alcaline și practic agravează problema.

Cheia sta în confortul zonei vaginale!

Însă nu trebuie să așteptăm menopauza ca să luăm astfel de măsuri, ele ar trebui să înceapă de timpuriu, din perioadele fertile, în care o astfel de conduită profilactică ne poate feri de instalarea unei categorii largi de infecții și maladii care riscă să ne afecteze grav sănătatea.

Vaginitele formează un grup larg de inflamații ale mucoasei vaginale care se pot datora infecțiilor bacteriene, virale sau fungice sau pot apărea pe fond alergic, amplificate de scăderea imunității din cauze psihologice, subsumate în general sub numele de stres. Indiferent de agentul care le cauzează, ele sunt favorizate de creșterea Ph-ului în zona vaginală, iar menținerea unei flore vaginale corespunzătoare poate împiedica apariția lor.

Se recomandă:

  • consumul zilnic de probiotice pe cale orală prin suplimente speciale cu lactobacili pentru a întări ușor și natural flora vaginală.

  • soluții speciale de curățare a zonei sensibile cu compoziție îmbunătățită pentru protecția împotriva microorganismelor.

O soluție la îndemână? EVA INTIMA® LACTIC GEL cu acid lactic este conceput pentru a restabili imediat pH-ul vaginal la valoarea acidă normală, în timp ce îmbunătăţește flora vaginală normală. În același timp ameliorează simptomele cauzate de tulburări minore ale florei vaginale, cum ar fi hipersecreţia, pruritul, iritaţia și senzaţia de arsură și oferă o calmare imediată datorită extractelor de mușeţel și aloe pe care le conţine. Glicogenul acţionează ca un substrat pentru lactobacili, îmbunătăţind astfel și flora vaginală normală.

Acest produs este un dispozitiv medical cu ingrediente naturale, testat dermatologic. Dar se aplică foarte ușor și confortabil în condiții de maximă igienă și este destinat profilaxiei. Se aplică în special

  • în primele zile după menstruație și dacă este nevoie, după un contact sexual neprotejat, deoarece atât sângele cât și sperma modifică valoarea pH-ului din vagin. Sângele este neutru, iar sperma alcalină, așa încât mediul acid din vagin poate suferi modificări pe care să nu fie capabil să le echilibreze fără ajutor.
  • în cazul în care ai luat antibiotice puternice, deoarece exact așa cum ele afectează flora microbiană din intestinul gros, o vor afecta și pe cea din vagin.

Mai sexy și mai sigură

Restabilind pH-ul firesc al zonei vaginale, EVA INTIMA® LACTIC GEL împiedică proliferarea bacteriilor „rele“ și le cultivă pe cele benefice.

Încrederea în sine este premisa frumuseții și sănătății, iar starea de confort fizic este esențială pentru a dobândi încredere în tine. Oricât de obosită și stresată te-ai simți, nu uita să îți îngrijești interiorul și să îți protejezi feminitatea, deoarece ele vor fi mereu cu tine și te vor apăra. Apără-le la rândul tău!

Produsele din gama Eva Intima sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Tei, Bebetei, Sensiblu, Dr Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm etc). Acestea au prețuri între 13 lei și 55 de lei.,

Eva Intima Romania (facebook)

Eva-intima.ro (website)

eva_intima_romania (Instagram)

 

Lasă un răspuns

Pin It