HealthMAG

Cum să ameliorezi disconfortul zonei intime? Soluții eficiente împotriva pruritului și usturimii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Știi zilele alea pe care le începi ca o vedetă absolută, zeița orașului, fashion icon și stăpână de neînvins a internetului? Dar la un moment dat, netam-nesam, intervine o afurisită de mâncărime și de usturime în zona intimă care te face să te zvârcolești amarnic în sinea ta, în timp ce te străduiești să îți compui o înfățișare civilizată la interviul de angajare?

Ei bine, acum există soluția să nu mai treci vreodată prin așa ceva: Medival de la Eva Intima!

Cum să ameliorezi disconfortul zonei intime?

EVA INTIMA® MEDIVAL este un gel-cremă hidrosolubil, creat pentru a oferi o soluţie eficientă în problemele cu pruritul, iritaţia și senzaţia de arsură a zonei intime a femeilor, din cauza condiţiilor patologice și nepatologice comune, cum ar fi: transpiraţie abundentă, exerciţii fizice, căptușeala lenjeriei intime, costume de baie, lenjerie intimă sintetică, îmbrăcăminte mulată, diverse boli ale pielii, atrofie vulvovaginală. Acționează în mod natural, fără adăugarea de substanţe farmaceutice. Nu conține substanțe medicamentoase, hormoni, coloranți și parfum. Conține în schimb acid hialuronic, vitamina E, mușețel și aloe.

Se aplică o cantitate de gel-cremă EVA INTIMA® MEDIVAL pe vârful degetelor și se transferă pe zona vulvei, în special pe zonele în care ai senzaţie de mâncărime. Se folosește o dată pe zi, în primele 7 zile, și apoi de două ori pe săptămână, după curăţarea zonei cu o soluţie specială de curăţare, cum ar fi Gelurile de curățare ΕVA INTIMA.

Ți-am spus mai întâi vestea bună, ca să fii pe pace, dar este esențial să aflăm totuși și de ce se întâmplă, pentru a lua măsuri din timp.

Pruritul poate avea următoarele cauze:

  • Ele pot fi rezultatul transpirației excesive care stagnează la nivelul zonei intime – efectul este dublat dacă avem de-a face cu lenjerie intimă și îmbrăcăminte din fibre sintetice. Cu alte cuvinte: te poți aștepta la astfel de neplăceri după ce ai transpirat bogat la sala de sport și nu ai făcut duș.
  • Un alt factor cauzator de iritație îl reprezintă lenjeria intimă sintetică și hainele foarte strâmte, mulate, compresive, modelatoare sunt factori favorizanți pentru tot felul de iritații și mâncărimi ale zonelor intime. Așadar și prin urmare, nu face exces de acest tip de piese vestimentare. Ei bine, nu este nevoie să renunți complet la ele, dar folosește-le numai timp de câteva ore și apoi fă duș și schimbă lenjeria cu una din fibre naturale.
  • Pruritul poate fi primul semn că folosim un produs cosmetic nou, care ne creează alergie, sau un produs pe care îl folosim incorect și ne produce la nivel local o alergie. Ca urmare, atenție la detergenții și cosmeticele pe care le alegi pentru zona și lenjeria intimă! Pentru a evita posibilele iritații cauzate de detergenți, au fost creați detergenți speciali pentru lenjeria intimă feminină, cu parfum hipoalergenic, care se clătesc mai ușor, fără a lăsa reziduuri care pot provoca iritații și alergii în zonă.
  • Mâncărimile mai pot fi rezultatul unei igiene intime excesive și agresive, folosind produse alergene, care conțin săpun sau parfum și perturbă echilibrul florei vaginale!
  • Iritațiile initime pot fi efectul unei uscăciuni vaginale asociat cu premenopauza și menopauza, când scăderea estrogenului poate duce la apariția atrofiei, uscăciunii și pruritului. În acest caz, medicul ginecolog îți poate recomanda creme sau produse speciale de uz intravaginal sau extern. Inclusiv în gama Eva Intima există o soluție pentru a diminua simptomatologia si efectele neplăcute ale menopauzei, Eva Intima Crema Vaginală MenoControl.
  • Dacă pruruitul este însoțit de eritem (înroșire), iritație, leucoree, miros, el poate fi și semnul unei infecții vaginale cu candida sau de altă natură, inclusiv virală – de exemplu, cu virusul herpetic genital. Dacă simptomele persistă, adrează-te medicului dermatolog sau ginecolog, care va trata cauza situației.

Cum să ameliorezi disconfortul zonei intime? Soluții eficiente împotriva pruritului și usturimii

Produsele din gama Eva Intima sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Eva Intima și optează pentru cele care ți se potrivesc.

Eva Intima are grijă ca tu să ai grijă de tine!

Eva Intima Romania (facebook)
Eva-intima.ro (website)
eva_intima_romania (Instagram)

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It