FemiMAG

Wet Look interpretat, ideal pentru Sărbători

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ne mai despart câteva zile până când se dă startul sărbătorilor de iarnă. Este timpul să ne gândim la cele mai seducătoare și sofisticate look-uri de păr pentru perioada zilelor festive. Mai ales pentru cea mai magică noapte a anului, Revelionul.

 

O coafură bine îngrijită și elegantă ne va face să ne simțim mai bine și ne va permite să facem o impresie bună cu orice ocazie.

Ce să alegi?

Dacă pe timpul verii ne-am bucurat de beachy wet look, în sezonul rece putem opta din nou pentru acest styling, dar mult mai sexy și mult mai elegant. Trendul și-a făcut apariția chiar la timp, iar vedete precum Margot Robbie și Selena Gomez îl poartă pe covorul roșu și devin o sursă de inspirație incredibilă pentru petrecerile din acest sezon.

Wet Look interpretat, ideal pentru Sărbători

Să facem un exercițiu de imaginație: un look de toamnă/iarnă, ca și când abia ce ai ieșit din Ocean, cu străluciri subtile, un ruj roșu mat și o pereche de cercei supradimensionați. Nu sună rău, nu?

Cum obții un Wet Look interpretat?

Pentru a obține acest look, totul pornește de la păr. Udă părul și piaptănă-l cu o cărare exagerată într-o parte. Partea foarte dreaptă și aranjată prinde-o cu ajutorul unei agrafe, apoi, cu un pieptăn rar, aranjează restul părului. Fixează look-ul cu Wella Professionals EIMI Glam Mist, apoi folosește pe lungimi EIMI Just Brilliant Shine Pomade. Folosește uscătorul de păr pe intensitate mică și temperatură rece pentru a așeza podoaba capilară și asigură-te că fixezi părul cât mai bine. Un truc util: plasează șervețele între clame astfel încât să nu rămână urmele de la clamă pe păr. Îndepărtează-le atunci când părul este uscat.”, recomandă Antoaneta Stoican, stilist Wella Professionals.

Și dacă îți dorești să obții mai multă strălucire, apelează la serviciul Wella Professionals Illumina Color Glossing pentru a accentua sănătatea firului de păr pe termen lung.

 

Mizează pe sfaturile stilistului și vei obține rezultatul mult dorit, cu doar câteva mici trucuri.

 

 

Lasă un răspuns

Pin It