FemiMAG

Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o seară blândă de noiembrie, Eva Intima a avut plăcerea să invite jurnaliste și femei din lumea influencingului, la un dialog cald despre igienă intimă și feminitate. Hai, vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Pentru că Eva Intima crede cu tărie în forța și dorința la liberă exprimare a femeilor, a creat un loc prietenos de discuție, la „Cărți, Dulciuri și Flori”, unde invitatele și-au împărtășit gândurile fără frici și prejudecăți și au aflat totul despre sănătatea zonei intime. Atmosfera mai mult decât minunată, decorul floral în nuanțe pastelate de roz, dar și deliciile candy barului le-au făcut pe invitate să se simtă răsfățate și apreciate și, mult decât atât, le-a încurajat să-și destăinuie poveștile fără teamă și preconcepții.

Vorbește deschis și ai grijă de sănătatea ta intimă!

Și de această dată, participantele la eveniment și-au reamintit mesajul campaniei Eva Intima „E ok, draga mea.” E în regulă să fii tu însăți oriunde, oricând.
Eva Intima demonstrează încă o dată că intimitatea este un bun prețios și că sănătatea și confortul se construiesc în mod benefic doar atunci când există autocunoaștere și dorință de a vorbi deschis,

Totodată, Eva Intima își propune să încurajeze femeile să-și construiască încrederea în corpul, sănătatea și frumusețea lor. Îngrijirea tenului, perfecționarea tehnicilor de machiaj sau dietele… nu vor fi niciodată suficiente în absența sănătații zonei intime. Încrederea în noi, puterea de convingere și seducție vin din starea de bine fizic și interior, care are la bază sănătatea.De aceea, Eva Intima încurajează femeile să aibă încredere în specialiști și să nu amâne vizitele la medic, atât cele de rutină, cât mai ales atunci când e ceva ce le neliniștește. Numai dacă vorbești deschis cu cei care te pot ajuta îți poți proteja sănătatea intimă.

Află mai multe despre tine cu Eva Intima!

De aceea, alături de invitatele evenimentului Eva Intima a fost și Bogdan Ciornei, medic primar obstetrică-ginecologie. Acesta a vorbit despre cum se realizează igiena intima corectă, a oferit sfaturi esențiale de îngrijire legate de produsele care se pot aplica, la ce ingrediente să fie atente etc., cum se face igiena în timpul menstruației sau cea după raportul sexual, dar mai ales, a demontat câteva mituri legate de îngrijirea intimă. „Practicarea unei igiene intime corecte este cheia prevenirii infecțiilor vaginale și menținerii sănătății genitale. Controversele privind eventualele beneficii versus riscuri ale dușurilor vaginale datează de peste 100 de ani. Oficial nu există niciun studiu medical care să le interzică. Curele scurte cu astfel de dușuri sunt benefice pentru că inhibă patogeni asociați cu vaginoza bacteriană și candidoza. Pe scurt, dușurile vaginale și gelurile de curățare conțin substanțe care sunt menite să reducă iritațiile, senzația de arsură, mirosul neplăcut, secrețiile abundente și pruritul”, a ținut să puncteze domnul doctor Ciornei în timpul discuției cu invitatele prezente la eveniment.

„Flora vaginală poate fi perturbată de numeroși factori, de la consumul de antibiotice, la uzul și mai ales abuzul de produse de curățare intimă agresive, pe bază de săpun, și de geluri intime intens parfumate. De aceea, primul gest recomandat pentru igiena ta intimă este folosirea produselor adecvate, cum sunt cele de la Eva Intima”, a mai punctat ginecologul.

Produsele din gama Eva Intima sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Sensiblu, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Eva Intima și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.
Eva Intima are grijă ca tu să ai grijă de tine!

 

Eva Intima Romania (facebook)

Eva-intima.ro (website)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Pin It