FemiMAG

Soluția anti-aging, inovația anului 2022 de la Uriage

Pinterest LinkedIn Tumblr

Filler, botox, acid hialuronic, peeling chimic, operații estetice, sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute tratamente pentru întinerire. Dureroase și costisitoare, ele au rezultate garantate. Mulți spun că merită tot chinul. Însă efectul este limitat, iar în unele cazuri e nevoie de o perioadă de recuperare. Dar cum ar fi ca o cremă să aibă aceleași efecte pe chipul tău? Nu sună rău deloc! Iată însă soluția anti-aging, inovația anului 2022 de la Uriage.

Rețete cu efect magic

Uriage lansează gama gamă Age Lift. O linie antiaging extrem de inovatoare care asigură netezimea pielii, fermitatea trăsăturilor, volum, reducerea petelor, și în plus, oferă protecție UV. Vedetele gamei sunt Fillerul, crema și serul. Toate produsele conțin apă termală Uriage, o apă pură, cu efect calmant și ingrediente puternic active inspirate din medicina estetică, atent dozate pentru a maximiza eficiența fără a afecta pielea.

Soluția anti-aging, inovația anului 2022 de la Uriage

Filler-ul Uriage Age Lift Instant Multi-Correction luptă împotriva schimbărilor legate de vârstă. Acidul hialuronic hidratează intens pielea și netezește vizibil ridurile, liniile de expresie și conturul buzelor, untul de shea și vitamina E hrănesc țesutul și opresc deteriorarea colagenului. Produsul are efect de filler pentru riduri și efect de blur pentru pori dilatați. Se poate aplica doar pe zonele cu probleme sau pe toată fața în funcție de nevoi și se masează ușor până este absorbit.

Crema Uriage Antiaging Multi-action cu SPF 30 are o textură delicată, însă acționează puternic asupra semnelor îmbătrânirii și agresiunilor zilnice (lumină albastră, radiații UV, poluare, stres și oboseală). Formula ei este îmbogățită cu glicerină și apă termală Uriage, hidratând în profunzime și calmând-o. Utilizată zilnic această cremă reduce ridurile și liniile fine, petele pigmentare, menține fermitatea pielii, volumul și aduce luminozitate. Datorită patentului Blue Light Barrier și filtrelor UV (SPF 30) pielea este protejată împotriva poluării, razelor UV și a luminii albastre. Glicerina și apa termală Uriage asigură hidratarea profundă și suplețea pielii.

Serumul intensiv anti-aging Uriage Age Lift previne și corectează semnele îmbătrânirii, pierderea fermității și lipsa de volum, aducând pielii vitalitate și luminozitate. Conține ingrediente active concentrate anti-îmbătrânire ce acționează sinergic. Pielea este și protejată împotriva poluării și a efectelor luminii albastre. Se aplică dimineața și seara înaintea cremei pentru a potența eficacitatea cremei.

Crema pentru conturul ochilor Uriage Age Lift reduce apariția liniilor fine și a ridurilor, combate pierderea fermității, lipsa de volum din zona ochilor, edemul și cearcănele, datorită efectului decongestionant. Dar în același timp protejează împotriva agresiunii luminii albastre, a radiațiilor UV, a poluării, stresului și oboselii. Formula bogată în apă termală Uriage, complex relipidant de plante, acid hialuronic, unt de shea, extract de măsline și vitaminele C și E asigură hidratare, lifting și luminozitate.

Află mai multe pe uriage.ro. Produsele din gama Age Lift se găsesc online și în farmacii.

Prețuri: :

  • AGE LIFT Crema de zi pentru lifting si fermitate 40 ml – 130.00 – 140 de lei
  • AGE LIFT Crema de zi pentru lifting si fermitate SPF30 40ml – 120.00 – 130 de lei
  • AGE LIFT Crema contur de ochi pentru lifting si fermitate 15ml -120.00 – 130 de lei
  • AGE LIFT Crema detox revitalizanta de noapte 40ml – 120.50 – 130 de lei
  • AGE LIFT Filler instant 30ml – 140.00 – 150 de lei
  • AGE LIFT Fluid de zi pentru lifting si fermitate 40ml – 120.00 – 130 de lei
  • Gel demachiant cu efect de revigorare, 150 ml, Uriage – 50-55 de lei

 

 

Lasă un răspuns

Pin It