FemiMAG

#Foilayage – cea mai nouă tehnică de colorare a părului – creează cele mai amețitoare nuanțe de blond și de cenușiu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Luminozitate. Jocuri de lumini. Raze de soare. Tinerețe și prospețime. Așa vede Londa Professional femeia în acest sezon. Naturală, suavă, șugubeață, veselă. Cum? Grație noilor tehnici și produse de colorare. Anula cesta, look-urile în trend se obțin cu #Foilayage, care are la bază vopseluri fără amoniac. Pentru mai multă frumusețe naturală. Află mai multe despre #Foilayage – cea mai nouă tehnică de colorare a părului.

 

#Foilayage creează culori fabuloase, în toată zona de blonduri, care lasă părul suplu, vibrant și plin de o strălucire multidimensională”, mărturisește Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional

Foilayage este cea mai nouă tehnică marca Londa Professional care propune un mix între tehnica șuvițelor realizate cu folii de aluminiu și tehnica de Balayage.

Sunt două tehnici combinate cu scopul de a crea un rezultat mai luminos, cu șuvițe mai deschise, păstrând în același timp aspectul natural.

Când și de ce să optezi pentru Foilayage?

Dacă vrei șuvite deschise, cât mai aproape de rădăcină, atunci Foilayage este alegerea perfectă pentru tine. Noua tehnică Londa Professional poate fi utilizată atât pe păr natural, cât și pe păr vopsit, dar după decolorarea părului, specialiștii recomandă aplicarea de vopsea fără amoniac.

#Foilayage – cea mai nouă tehnică de colorare a părului – pentru suprapuneri de culoare

Elementul cheie al acestui nou look este modul în care hairstilistul aplică foliile. Iată: dacă, în cazul șuvițelor decolorate clasic, coloristul aplica vopseaua de la rădăcină până la vârfuri, în cazul foilayage-ului, secțiunea de păr pe care se lucrează, este pictată cu grija, adesea, lăsându-se rădăcinile necolorate sau aplicând vopseaua într-un anumit unghi. Foliile accelerează procesul de decolorare și creează un rezultat mai deschis și mai luminos. Rezultatul final este WOW! Luminozitate, strălucire și suprapuneri de culoare pe toată lungimea părului.

Foilayage este una dintre tehnicile de colorare cel mai ușor de întreținut. Atuul ei: părul arată bine și după ce a crescut, pentru că lumina pune în valoare suvițele, iar nuanțele sunt mereu un spectacol.

Tu când ai de gând să îl încerci?

 

Lasă un răspuns

Pin It