FemiMAG

BEE FRESH. Experimentează prospețimea naturii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu mai mult de 40 de ani de experiență în fabricare de produse consmetice pe bază de ingrediente naturale și de apicole, APIVITA își îmbogățește gama destinată îngrijirii corpului cu un produs extrem de așteptat de către iubitorii brandului: deodorantul BEE FRESH, creat în premieră din dorința de a oferi prospețime ritmului haotic din viața noastră de zi cu zi. Un produs menit să acopere nevoile femeilor și bărbaților care caută protecția unui deodorant curat, natural și eficient.

Inspirat de puterea revigorantă a naturii, deodorantul BEE FRESH a fost creat să ofere prospețime și confort pe tot parcursul zilei. Este un produs natural, care protejează pielea dincolo de transpirație, timp de 24 de ore. Cu ajutorul lungii expertize în unicitatea produselor pe bază de ingrediente apicole, APIVITA combină eficacitatea patentată a propolisului cu probiotice, pentru a crea un produs care să respecte microbiomul pielii, în timp ce hidratează și netezește pielea. Cu 98%  ingrediente de origine naturală,  fără săruri de aluminiu și alcool, deodorantul BEE FRESH este o combinație câștigătoare între eficacitate și siguranță.

BEE FRESH. Experimentează prospețimea naturii!

Formula sa blândă este potrivită pentru pielea sensibilă, la fel și pentru cea epilată, acesta uscându-se instant fără a lasă urme pe haine. Mai mult decât atât, aroma sa revigoranta, unisex, asigură o senzație proaspătă pe tot parcursul zilei.

O combinație puternică de ingrediente active

 1. Un deodorant eficient cu ingrediente care previn mirosul neplăcut al transpirației timp de 24 de ore, respectând microbiomul pielii
 • PROPOLIS PATENTAT*: cu acțiune antimicrobiană dovedită, acesta contribuie la diminuarea bacteriilor care produc mirosul neplăcut, fără să afecteze echilibrul microbiomului.
 • EXTRACTE DE CELULE STEM DIN PLANTE NONI

Este primul ingredient care controlează mirosul neplăcut al transpirației, în timp ce respectă fiziologia naturală a pielii. Extractul de noni, grație acțiunii mecanismului său inovator, blochează comunicarea bacteriană care duce la formarea mirosului neplăcut.

 • TEHNOLOGIE ACTIVĂ A PARFUMULUI:

Deodorantul nu conține doar un parfum, ci o formulă de parfum care previne apariția mirosurilor nedorite. Ca și experiență olfactivă, noul deodorant BEE FRESH are o aromă proaspătă, neutră, care emană a curat și proaspăt, potrivit atât femeilor, cât și bărbaților. Grație lui, te vei simți proaspăt și optimist, în timp ce experimentezi puterea naturii în fiecare zi!

 1. Cu ingrediente active care sporesc confortul pielii; cu acțiune de calmare și hidratare pentru o toleranță optimă :
 • PROBIOTICE:

Un microbiom echilibrat înseamnă o piele sănătoasă. Probioticele încorporate în formula deodorantului au fost atent selectate pentru abilitatea lor de a furniza întreg potențialul proprietăților lor. Ele îmbunătățesc apărarea naturală a pielii, protejând și echilibrând microbiomul acesteia, lăsând-o netedă și cu o senzație deplină de confort.

 • INFUZIE DE HAMAMELIS:

Infuzia noastră de hamamelis asigură confort și alinare pielii, dar are în același timp și proprietăți antioxidante. Studiile in vitro au demonstrat că extractul de hamamelis protejează microbiomul pielii, netezește pielea protejând-o de inflamații, în timp ce sporește hidratarea prin prevenirea deshidratării barierei epidermice.

 BEE FRESH – cu eficacitate dovedită clinic

Deodorantul BEE FRESH are o eficacitate de protecție timp de 24 de ore, dovedită clinic, respectând microbiomul pielii.

După 28 de zile de la utilizare atât bărbații cât și femeile:

93% confirmă eficacitatea produsului pentru 24 de ore;

97% sunt de acord că respectă pielea;

93% confirmă faptul că acest produs are acțiune de netezire și de hidratare a pielii.

NOU – DEODORANTUL BEE FRESH

Protecție eficientă timp de 24 de ore – respectă microbiomului pielii, 98% ingrediente de origine naturală

 • Natural & Eficient: Oferă protecție timp de 24 de ore, previne mirosurile neplăcute;
 • Un produs sigur: Protejează și respectă microbiomul pielii. Lasă pielea să respire. Este potrivit pentru pielea sensibilă și pentru cea fragilă, după epilare. Fără aluminiu și alcool.
 • Hidratează & Netezește: Oferă hidratare contribuind la axile sănătoase și netede.
 • Împrospătează: Un parfum delicat, potrivit deopotrivă femeilor, cât și bărbaților, asigurând prospețime pe tot parcursul zilei.
 • Ușor de folosit: sub formă de roll-on care permite aplicarea ușoară, fără a lăsă urme pe haine sau senzație lipicioasă.
 • Potrivit pentru femei, bărbați și adolescenți peste 12 ani.
 • Ambalaj care respectă mediul, din plastic reciclat 100%, care se reciclează.
 • TESTAT DERMATOLOGIC.

 

 

Produsele Apivita se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

 

Lasă un răspuns

Pin It